28 / 04 / 2024

İzmir konut fiyat artışı

İzmir konut fiyat artışı

444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan, yaptığı açıklamada Egenin incisi İzmir'de nşaat sektörünün kentin kuzey aksına yöneldiğini dile getirdi.

Beş büyük şehrin en cazip konut yatırım bölgeleri!

Beş büyük ilin en cazip yatırım bölgeleri, son dört yıllık değer artışı oranları ve ortalama konut fiyatları Endeksa tarafından açıklandı. 

İzmir konut fiyat artışında 1. sırada!

Merkez Bankası’nın konut fiyat endeksleri incelendiğinde konut fiyat artışında Türkiye’nin 3 bölge olarak farklılaştığını ortaya çıkıyor. 

İzmir gayrimenkul liginde öne geçti!

Konut fiyat artışında İstanbul 31’inciliğe, Ankara ise 43’üncülüğe geriledi, üç büyük kentten sadece İzmir 2 basamak yükselerek 20’nci sıraya çıktı

İzmir, konut fiyat artışında İstanbul ve Ankara’yı geçti!

BÜYÜK umutlarla 2017’yi karşıladık. Olumsuzluklarla geçen 2016’yı uğurlamadan birkaç gün önce ise İzmir için Merkez Bankası’ndan güzel bir haber geldi.

Konut fiyat artışında İzmir farkı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Nedim Bubik bugünkü köşe yazısında İzmir'in konut fiyat artışını kaleme aldı. 

Dünyada konut fiyat artışında hangi il şampiyon oldu?

Yüksek enflasyon ve TL'deki değer kaybı Türkiye'yi konut fiyat artışında zirveye götürdü. Sırasıyla Ankara, İzmir ve İstanbul konut fiyatlarının dünyada en çok artış gösterdiği iller oldu.

Türkiye'den 3 şehir konut fiyat artışında dünyayı solladı!

150 dünya şehrini kapsayan konut fiyat artışı araştırmasına göre İzmir, Ankara, İstanbul, Filipinlerin başkenti Manila'nın ardından zirveye yerleşti. 

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Mart'ta 0,91 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi (HKFE), Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0,91 artarak 219,9'a yükseldi.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Nisan 2018!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.17 oranında arttı.

Bakırköy'de ortalama konut fiyatı 1.3 milyon TL!

Bakırköy‘de ortalama konut fiyatı 1 milyon 360 bin TL. İlçedeki 1 oda 1 salon ile 6 oda 2 salon konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 566 bin ile 3 milyon 904 bin TL arasında değişiyor...

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Şubat'ta yüzde 0,76 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76 artarak 217,84'e yükseldi...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2018!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı..

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında artış gösterdi!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 10,12 oranında artarken, reel olarak ise yüzde 0,21 oranında azalış kaydetti.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2018!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Şubat 2018 Raporu'nu açıkladı.

İzmir konut fiyat artışı Haberi

İzmir konut fiyat artışı

444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan yaptığı açıklamada İzmir'in kuzeyindeki arsa alternatifleri sebebiyle inşaat sektörünün Çiğli, Menemen aksında yoğunlaştığını söyledi.

Bora Arslan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bölgedeki konut fiyatlarında son 2 sene içerisinde yüzde 200'ün üstünde artış olduğuna değindi.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 444 Gayrimenkul olarak hem konut hem de ticari alanlara yönelik profesyonel çözümler sunduklarına değinen Bora Arslan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ İzmir'in kuzeyi özellikle de Çiğli aksı kentin genişleyebileceği nadir yerlerden biri haline geldi. Bunda çevre yolu, İzban ve tramvay hattının da bölgede bulunmasının rolü büyük. Depreme dayanıklı zemine sahip olmasının yanında hem sanayi bölgelerine hem de eğitim kurumlarına yakınlığı da diğer bir tercih sebebi. Bölge hem İzmir içinden hem de İstanbul, Ankara...