04 / 05 / 2024

İzmir Limontepe dönüşüm

İzmir Limontepe dönüşüm

Seçim çalışmalarını kapsamında Karabağlar Limontepe semtindeki Aksaray Sofular Derneğini ziyaret eden AK Parti Karabağlar Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü verdi. 

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2019?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

İzmir Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü!

Seçim çalışmalarını kapsamında Karabağlar Limontepe semtindeki Aksaray Sofular Derneğini ziyaret eden AK Parti Karabağlar Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü verdi. 

İzmir Limontepe'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Güney ve Doğu Anadolu Bölgesi’nden İzmir’e yaşanan göçler nedeniyle gecekondu yapılaşmayla kurulan ve eşsiz manzaraya sahip olan Limontepe'de kentsel dönüşüm bilmecesi yaşanıyor.

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 4 Ekim'de!

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi ve ihaleye katılım şartları bugünkü Resmi Gazete'de duyuruldu..

Feyzullah Yetgin: Kentsel dönüşüm sürecini fırsata çevirmeliyiz!

İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’nda konuşan GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Kentsel dönüşüm sürecini, tüm sıkıntılara rağmen fırsata çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

İzmir'de Bakanlık onaylı kentsel dönüşüm!

İş adamları Teoman Timincioğlu ile Ahmet Kıran, İzmir'in kentsel dönüşümünle yenilenmesine katkı koyabilmek için İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş'yi kurdu.

Cennetçeşme ve Limontepe dönüşümünde kritik dönemeç!

Karabağlar Cennetçeşme ve Limontepe semtinde yaşanan kriz dinmek bilmiyor. Bakanlık dönüşüm faaliyetleri için nihai kararını verdi.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de dönüşüm bir an önce gerçekleştirilmeli!

Bakan Tüfenkci, Bakanlık Toplantı Salonu'nda İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş ve beraberindeki heyeti kabul etti. İZTO Başkanı Demirtaş İzmir'de dönüşüm projelerinin bir an önce gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 bedelleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı olarak ne kadar ödenecek? İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu?

İzmir Limontepe'deki dönüşüm projesinde faaliyete geçilmedi!

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, mevkidaşı AK Partili Bülent Delican'ın, kentsel dönüşüm konusunda "Çivi dahi çakamadınız" sözlerine yanıt verdi.

İzmir'deki dönüşüm emlak piyasasını hareketlendirecek!

İzmir, kentsel dönüşüm alanında potansiyeli yüksek bir şehir. Özellikle şehir merkezindeki çarpık yapılaşma öncelikli kentsel dönüşüm çalışmaları tetikleyecek daha sonrasında ise piyasa dinamikleri İzmir gayrimenkul piyasasını fazlasıyla hareketlendirmesi

İzmir Limontepe dönüşüm Haberi

İzmir Limontepe dönüşüm

AK Parti Karabağlar Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, İzmir Limontepe semtinde Aksaray Sofular Derneğini ziyaret ederek üyelerle görüştü. Haberekspres'te yer alan habere göre, vatandaşların ve dernek üyelerinin yaşadıkları çeşitli sorunları dinleyen Bilal Doğan, talep ve isteklerini not aldı. 

Bölgenin en büyük sorunları arasında yer alan Kentsel Dönüşüm konusunda vatandaşların sorunları hakkında çözüm önerileri getiren Doğan, dernek üyelerini bilgilendirdi. Bilal Doğan'ın Limontepe'de Aksaray Sofular Derneği ziyaretinde dernek başkanı Gökhan Altıner'in yanı sıra Niğdeliler Federasyonu Başkan yardımcısı Cenan Keskin de katılım gösterdi. 

Belediye hizmetinden mahrumsunuz

Dernek üyeleri ile bir araya gelen Bilal Doğan, bölgede yaşayan vatandaşların yaşadıkları sorunları dinledi. Bilal Doğan, dernek üyelerinden Limontepe ve ihtiyaçları hakkında bilgi alırken, vatandaşlar da Doğan'a taleplerini iletti. Vatandaşlar, Karabağlar Belediyesi'nden yeteri kadar hizmet alamadığını dile getirirken, bölgeye ilgisiz...