28 / 04 / 2024

İzmir Limontepeliler kaygılı

İzmir Limontepeliler kaygılı

İzmir'in Karabağlar ilçesi sınırları içinde kalan 540 hektarlık alanın kentsel dönüşüme açılmasına ilişkin kaygılarını paylaşan yurttaşlar, "Buradaki tapusuz yurttaşların tapularının verilmesini, kiracıların da mağdur edilmemesini istiyoruz'' dedi.

İzmir'de 13.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Pancar Mahallesi, Köycivarı Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 13 milyon 241 bin 820 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir'de Eylül ayında 6 bin 207 konut satıldı!

TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, İzmir'de Eylül ayında 6 bin 207 konut satıldı. Verilere göre, konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18.1 oranında azaldı.

Gaziemir'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 717 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk satış tarihi 3 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Gaziemir'de 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 165 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Menemen'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan deri fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 769 bin 137 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Buca'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca İlçesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan tekstil atölyesi vasıflı gayrimenkul 6 milyon 339 bin 230 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de yapılacak...

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icadan satılık işyeri!

İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan iki katlı depo niteliğindeki gayrimenkul 40 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Torbalı'da 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 23 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

İzmir'de 10.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Buca İlçesi ve Konak İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 9 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Buca'da 4.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Buca İlçesi, Tınıztepe Mahallesi'nde yer alan bina ve arsası 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 15 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Limontepeliler kaygılı Haberi

İzmir Limontepeliler kaygılı

İzmir'in Karabağlar ilçesi sınırları içinde kalan 540 hektarlık alanın kentsel dönüşüme açılmasına ilişkin kaygılarını paylaşan yurttaşlar, "Bize danışarak yerinde dönüştürülürse karşı değiliz. Buradaki tapusuz yurttaşların tapularının verilmesini, kiracıların da mağdur edilmemesini istiyoruz. Haklarımızı biliyoruz, kentsel dönüşümle ilgili toplantılara, eğitimlere katıldık. Şeffaf bir protokol yapılırsa kabul edebiliriz" dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından "Riskli Alan" olduğu gerekçesiyle 31 Aralık 2012 tarihli resmi gazetede yayımlanarak bölge kentsel dönüşüme açıldı. Bu alanın mühendislik hizmeti almadığı, bina kalite ve yaşlarının yetersiz olduğu, binaların ekonomik ömrünü yitirdiği ve herhangi bir afet durumunda ise müdahale imkanı çarpık yeıieşemeden dolayı çok zor olduğu tespit edildiği gerekçesiyle, 17 bin 273 hak sahibine 14 Nisan 2014'te tebligatlar gönderildi. Yurttaşlar kentsel dönüşümü şartlı kabul ediyor Limontepe, Ali Fuat Erdem,...