25 / 07 / 2024

izmir mobilyacılık sorunları

izmir mobilyacılık sorunları

Bu yıl birincisi düzenlenen Karabağlar Mobilya Günleri etkinlikleri kapsamında İzmir'de mobilya sektörünün sorunları ele alındı. Başkan Selvitopu mobilya günleri ile farkındalık yaratmayı amaçladıklannı ve olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Kış gelmeden kışlıklarınızı hazır edin! kışlık giyimde tedarik sıkıntısı! işte kışlık giyim fiyatlarındaki değişim

Kışın gelmesine çok az bir zaman kala kışlık ürünler raflardaki yerini almaya başladı. Bunun yanında artan fiyatlarda bazı tedarik sorunlarını ortaya çıkardı. İşte detaylar!

Açlık aldı başını gitti Asgari ücretli 1 sıfır geriden başlıyor

Türk-İş’in açıkladığı verilere göre 4 kişilik aile için belirlenen açlık sınırı 6 bin 840 lira oldu. Son belirlenen 5 bin 500 liralık asgari ücretin bir hayli üzerinde olan rakam ülkedeki ekonomik sorunların da adeta bir özeti niteliğinde.

Fors İzmir satılık daire fiyatları!

Fors İzmir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir satılık daire fiyatları ve proje detayları...

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

İzmir'de kripto parayla dolandırıcılık iddiasıyla 3 kişi yakalandı!

Egenin incisi İzmir'de son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto parayla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 şüpheliden 1 tanesi tutuklandı.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

izmir mobilyacılık sorunları Haberi

izmir mobilyacılık sorunları

Çözüm önerilerinin de sunulduğu toplantıda Başkan Selvitopu mobilya günleri ile farkındalık yaratmayı amaçladıklannı ve olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.


Karabaglar Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantının moderatörlügünü Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu Mobilya Dekorasyon Program Koordinatörü Selçuk Demirci yaparken söyleşiye konuşmacı olarak EBSO Mobilya Sanayi Meslek Komitesi Başkanı Selim Dalgaç, EBSO Mobilya Sanayi Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ali Fuat Gürle, İTO Mobilya Meslek Komitesi Üyesi Cüneyt Gündüz, İzmir Mobilyacılar Marangozlar Odası Başkanı Tevfik Özdemirve İTO Mobilya Meslek Komitesi Başkanı Erdal Durmuş ve meslek lisesi öğrencileri katıldı. 

Sorunların çözümü için önerilerde bulunan mes lek odalarının temsilcileri İzmir ve Karabağlar'da mobilya sektörünün gelişmesi için 100 metrekarelik yerlerden büyük üretim yerlerine geçilmesi, yurtdışı fuarlara katılım, sorunların hızlı çözüme ulaşması için işbirliği içinde olup dernek kurulması, markalaşmanın...