14 / 05 / 2024

izmir moloz dökülecek yerler

izmir moloz dökülecek yerler

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve yeşil alanlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı yeni mücadele başlattı. Belediye yetkilileri kaçak dökümün devam ettiğine dikkat çekip cezaları hatırlattı.

Doların üzerine benzin dökülecek tarih belli oldu. Herkes dolarda hazırlığını yapsın

Herkesin dolar konusunda hazırlığını yapması gerekiyor. Dolar fiyatlarında doların üzerine benzin dökülecek tarih belli oldu.

Bomba dolar iddiası! Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Son zamanlarda yaşanan değer kayıplarını toparlayama çalışan dolar için bomba bir iddia ortaya atıldı. Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

İzmir depreminin ardından moloz dökümleri sorun oldu!

İzmir'de yaşanan depremin ardından ağır hasarlı binaların yıkım faaliyetleri sürüyor. Şehirdeki hafriyat sahaları ve moloz döküm alanlarının yetersiz olduğu iddia edildi.

Sözleşmelerde TL'ye hangi kurdan dönülecek?

Türk Parasının Kıymetini Koruma Hakkında Kanun’a göre, Türkiye'de yerleşik kişiler her türlü menkul ve gayrimenkul satış ve kiralamasını TL üzerinden yapacak. Peki, sözleşmelerde TL'ye hangi kurdan dönülecek?

Isparta'da inşaat yıkıntıları nereye dökülecek?

Isparta'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Kentte yıkılan binaların inşaat yıkıntı atıklarının düzenli olarak bertaraf edilmesi için bakanlık harekete geçti.

Kaçak hafriyat dökümüne GPS denetimi!

İstanbul'da kentsel dönüşümle artan hafriyat dökümlerine denetim geliyor. Artık kamyoncular araçlara takılan GPS ile yasak yere moloz dökemeyecek.

Hafriyat döküm sahaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, hazırladığı önergesi ile Bakan Özhaseki'ye İstanbul'daki hafriyat döküm sahalarını, Belgrad Ormanı'na hafriyat ve moloz bırakan araçları ve bölgede alınan önleyici tedbirleri sordu...

İzmir Dökümcüler Sitesi yenilenmeyi bekliyor!

İzmir Işıkkent’teki Dökümcüler Sitesi, bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden harabeye dönmüş durumda. 100 fabrika ve imalathanenin bulunduğu sitenin çalışanları, Büyükşehir Belediyesi’ni göreve çağırıyor.

İzmir'de kaçak moloz dökümüne ağır cezalar geliyor!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı GPS'li takip sistemine kayıt olmayan hafriyat kamyonlarının, 1 Ağustos Pazartesi tarihi itibariyle moloz taşımasına izin vermeyecek.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Seyhan Kıyıkent Evleri kentsel dönüşüm alanı harfiyat döküm yeri oldu!

Kıyıkent Evleri çevresindeki kentsel dönüşüm alanı hafriyat döküm yeri oldu. Moloz yığınlarıyla baş başa kalan vatandaşlar, "Çöplüğün içinde yaşamak istemiyoruz" dedi

izmir moloz dökülecek yerler Haberi

izmir moloz dökülecek yerler


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve yeşil alanlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı yeni mücadele başlattı. Belediye yetkilileri moloz dökümü için dört ayrı yer belirlemelerine rağmen halen kaçak dökümün devam ettiğine dikkat çekip cezaları hatırlattı.


İzmir'deki moloz dökümlerinin Bornova Gökdere, Güzelbahçe Yelki ve Buca Kırıklar'daki hafriyat, inşaat ve yıkıntı atıkları depolama tesislerinin yanısıra Bornova Belkahve'deki atık depolama tesisine yapılabildiğini hatırlatan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Büyükşehir'in denetimindeki bu alanlara 2009 yılından bu yana toplam 4 milyon 393 bin 809 metreküp moloz dökümü gerçekleşti. Bu da yaklaşık 415 bin kamyon moloz demektir. Evka-7'deki alanı döküme kapattık ve rehabilite edilerek yeşillendirilen bu alanı 2013 yılının Aralık ayında Orman Bölge Müdürlüğü'ne devrettik. Ayrıca Bornova Şeytanderesi'ndeki alan da kapasitesi dolduğu için döküme kapandı" diye konuştu. 


2014...