05 / 05 / 2024

İzmir Myvia YIldız örnek daire görselleri

İzmir Myvia YIldız örnek daire görselleri

Gözde Grubu Başkanı Kenan Kalı, "MyVia Yıldız Konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin lira fiyat aralığında satışa sunulacak. 1. etabı tamamladık. Ev sahipleri yeni yaşamlarına başlayabilirler" dedi..

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Privatus Urla Villaları eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla İlçesin'de satışları devam ediyor. Ketenci İnşaat tarafından hayata geçirilen Privatus Urla Villaları Mart 2025'te teslim edilmesi öngörülüyor.

Kurban bayramına kısa süre kala koyunlara büyük zam! Sektör yetkilisi olacakları çekinerek açıkladı

Kurban bayramına 3 aydan kısa bir süre kalan fiyatlar da merak edilmeye başlandı. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, bu sene az talep beklediklerini belirterek, "Geçen sene 2 bin 500 TL olan küçükbaş 4 bin TL'den satılır" dedi.

Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları uçuşa geçti! Bir kurbana 20 kişi ortak mı olacak?

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısındaki azalma Kurban Bayramı'nda canlı hayvan arzının düşmesine neden olabilir. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil bu sene piyasada kurban fiyatlarının 70 bin liraya kadar çıkabileceğini söyledi.

Prof. Dr. Naci Görür: Devlet her binaya bir kimlik kartı şartı getirebilir!

Prof. Naci Görür, asıl beklenen İzmir depreminin henüz gerçekleşmediğini dile getirerek, "Bu deprem İzmir yarımadasındaki faylarda etkisi olmuştur. Kimi faylar daha hassas hale gelmiştir. Bunu kabul etmeyen adamın jeolojiyi yeterince algılamadığını düşünüyorum" dedi.

Urla Olea Evleri nerede?

Urla Olea Evleri nerede haberimizde yer alıyor. İzmir'de Eröz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Urla Olea Evleri 14 villa ve 4 konaktan oluşuyor...

Gökyüzü Bahçeleri Ankara adres!

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen İzmir Gökyüzü Bahçeleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor...

İzmir Myvia Wins adres!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. İzmir Myvia Wins adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek.

Myvia Wins lokasyon!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşacak. Myvia Wins lokasyon bilgisi kapsamında İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilecek .

Myvia Wins iletişim bilgileri!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilecek olan proje toplam 900 adet daire yer alıyor. Myvia Wins iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 69 33 olarak belirlendi.

Çiğli Myvia Wins teslim tarihi!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje İzmir İl 'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilecek. Çiğli Myvia Wins teslim tarihi olarak 2017 yılında yapılması planlanıyor.

İzmir Myvia Wins lokasyon!

Yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap edilerek tasarlanan projede daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Myvia Wins lokasyon bilgisi kapsamında İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek.

Kızılay İzmir Caddesi'nde yürümenin imkânı yok!

Kızılay İzmir Caddesi’nin, 12 yıldır yenilenmeyi bekmeyen kaldırımları, iki ay önceki fiber internet çalışması sonrası patikaya döndü. Vatandaş duruma tepkili: “Şehrin göbeği köy yolu gibi”

Çiğli Myvia Wins teslimleri!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. Proje 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Çiğli Myvia Wins teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

İzmir Myvia YIldız örnek daire görselleri Haberi

İzmir Myvia YIldız örnek daire görselleri

Son yıllarda gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren MyVia'nm, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başladı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kah, 80 daireden oluşan l'inci etabı tamamladıklarını, 84 daireden oluşan 2. etabı ise 2015 sonunda bitireceklerini söyledi. 


SİTE KÜLTÜRÜ 

Yüzde 63'ü satılan MyVia Yıldız Buca'nm, 2+1 ve 3 + 1 dairelerden oluştuğunu dile getiren Kenan Kalı, şöyle konuştu: "Mavişehir'deki site kültürünü Buca'da hayata geçirdik. MyVia Yıldız'ın proje hazırlık aşamasında enerji sistemini çok iyi analiz ederek kaskat sistemini uygulamaya karar verdik. Kullandıkça artan, kullanmadıkça azalan kaskat sistemi, sağlam bir ısı yalıtımı sayesinde oldukça ekonomik bir ısınma sistemi. Konutların güney cephesine bakıyor olması da, ev sahiplerini yüksek aidat ve ısınma masraflarından kurtarıyor." 92...