15 / 05 / 2024

İzmir N Latis adres

İzmir N Latis adres

İzmir Narlıdere' de yükselen N Latis projesi toplam inşaat alanı 10 bin metrekareye sahip. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon olarak tasarlandı. İzmir N Latis teslimleri Mart 2016' da yapılması

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Türkiye'deki yapıların yüzde 60'ı kaçak ve ruhsatsız!

TMMOB İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Hüseyin Kuzu ve İnşaat Mühendisi Hasan Alınç, Türkiye'deki yapıların en az yüzde 60'ının kaçak ve ruhsatsız olduğunu belirtti. İnşaat mühendisleri konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Aliağa'da kentsel dönüşüm semineri yapılacak!

TMMOB İzmir İnşaat Mühendisler Odası, Aliağa'da kentsel dönüşüm konulu seminer düzenliyor.

Nurgül Atabay: Depreme uygun bina üretmeliyiz!

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetin Kurulu Üyesi Nurgül Atabay, Marmara depreminde yaşananları değerlendirdi. Atabay, ''Binaların yüzde 20'sinin depreme dayanıksız'' dedi.

Bugün konuta yatırım zamanı!

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Meslek Kuruluşları üyesi Akın Kazançoğlu ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "İnşaat sektöründe hareket devam ediyor, bugün konuta yatırım zamanı" diye konuştu.

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Hüseyin Şahin Tüzen kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Şahin Tüzen kimdir? Hüseyin Şahin Tüzen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Şahin Tüzen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Şahin Tüzen..

Onur Açık kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

Hüseyin Atilla Zağpus kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Atilla Zağpus kimdir? Hüseyin Atilla Zağpus, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Atilla Zağpus, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Atilla Zağpus...

Abdullah İncir kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah İncir kimdir? Abdullah İncir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah İncir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah İncir..

Bayraktar Erdem kimdir?

İzmir İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Bayraktar Erdem kimdir? Bayraktar Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bayraktar Erdem, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

İzmir N Latis adres Haberi

İzmir N Latis adres

İzmir N Latis projesindeki daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon olarak dizayn edildi. 


İzmir N Latis projesinde sosyal seçenek olarak yoga, plates, yüzme havuzu, fitness center ve Türk hamamı gibi alternatifleri de bulunuyor.


İzmir N Latis projesi toplam 10 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projedeki birinci katın tamamı sosyal alan ve home office için ayrıldı.


Ancın İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir N Latis projesi İzmir Narlıdere' de yer alıyor. Projede 3 adet home office, kuaför, cafe ve alışveriş merkezleri de bulunuyor.


İzmir N Latis teslimleri Mart 2016' da yapılması planlanıyor. Projedeki  1+1 daireler 500 bin TL' den başlıyor. 



İzmir N Latis iletişim

Satış Ofisi:Atatürk Cad. berrin Reşat Aksoy Plaza...