14 / 05 / 2024

izmir ödemiş alt geçit

izmir ödemiş alt geçit

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallelerinin arasından geçen demiryolu yüzünden karşıya geçmekte zorlandıklarını dile getiren çevre sakinleri kazaların önlenmesi için alt geçit yapılmasını istedi.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

TOKİ İzmir 2022 başvuruları bugün sona eriyor! Yastık altında 1.000 liranız varsa bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı!

İzmir'in gün geçtikçe değer kazanan ilçesi Bornova'nın Altındağ mevkiinde hayata geçirilen Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı.

TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir'de hayata geçirdiği projenin kura sonuçları açıklanıyor. Peki TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022 sonuçları ne oldu?

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022!

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 ve TOKİ İzmir Ödemiş projesiyle ilgili merak edilen detaylar... 

TOKİ İzmir Ödemiş 2022 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Gram altın 1.450 lira olacak iddiası! Yatırımcılar sürekli altın almak isteyecek!

Ekonomist İslam Memiş, doların 18 lirayı geçtiği gün “Dolar ve altın çökecek, acınacak hale gelirsiniz” demişti. Son olarak ise 'Gram altın 1450 lira olacak' tahminiyle dikkatleri çekiyor...

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

izmir ödemiş alt geçit Haberi

izmir ödemiş alt geçit

Ödemiş’te Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallelerini birbirinden ayıran 2 kilometre uzunluğunda demir yoluna alt geçit yapılmasını isteyen Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş, mahalle sakinleriyle birlikte yetkililerden sorunun çözümünü istedi.


Demiryolunun her iki yanının demir parmaklıklarla çevrili olduğunu dile getiren Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş "Vatandaşlar karşıdan karşıya geçmek için en az 1 kilometre dolaşmak zorunda kalıyor. Yaşlılar, engelliler, okula giden çocuklar, sağlık ocağına gitmek isteyen hastalar büyük mağduriyet yaşıyor. Acele işi olanlar tellerin üstünden atlamaya çalışıyor, bu da farklı yaralanmalara neden oluyor. Acil olarak alt geçit istiyoruz" dedi.


BERLİN DUVARI GİBİ

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz ise yaşadıkları sorunun çözümü için defalarca yetkililerin kapısını çaldıklarını belirterek en son seçimlerden önce siyasilerden söz aldıklarını hatırlattı. Boz, "Demiryolu Hürriyet...