06 / 05 / 2024

izmir ödemiş devlet hastanesi inşaatı ne zaman bitecek

izmir ödemiş devlet hastanesi inşaatı ne zaman bitecek

Temeli 2013 yılında atılan Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor. Yüklenici firmanın şantiye şefi inşaat mühendisi Neşet Özer, bir aksilik çıkmaması durumunda yeni hastanenin yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir'de hayata geçirdiği projenin kura sonuçları açıklanıyor. Peki TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022 sonuçları ne oldu?

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022!

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 ve TOKİ İzmir Ödemiş projesiyle ilgili merak edilen detaylar... 

TOKİ İzmir Ödemiş 2022 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

izmir ödemiş devlet hastanesi inşaatı ne zaman bitecek Haberi

izmir ödemiş devlet hastanesi inşaatı ne zaman bitecek

Temeli 2013 yılında atılan ve geçtiğimiz aylarda inşaatı durma noktasına gelen yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor.


Zafer Mahallesi'nde tahsis edilen 48 bin metrekare alanda TOKİ tarafından 19 Haziran 2012 tarihinde yapılan ihaleyle inşa ettirilen ve 2014 yılı eylül ayında tamamlanması planlanırken yüklenici firmanın yaşadığı pürüzler nedeniyle çalışmaları zaman zaman duran 250 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde çalışmalar yaz dönemiyle birlikte hız kazandı.


Yüklenici firmanın şantiye şefi inşaat mühendisi Neşet Özer, bir aksilik çıkmaması durumunda yeni hastanenin yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. Özer, şantiyedeki ekip sayısının artırılacağını ve temponun yükseleceğini ifade etti. 


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Özer, "Hastanenin kaba inşaatı geçtiğimiz dönemde tamamlanmıştı. Son günlerde havalandırma, elektrik gibi tesisat çalışmaları gerçekleştiriliyor. Dış cephe kaplamasında da önemli bir seviyeye gelinmişti. Biz yaz dönemini...