14 / 05 / 2024

izmir ödemişte alt geçit yapılacak mı

izmir ödemişte alt geçit yapılacak mı

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallelerinin arasından geçen demiryolu yüzünden karşıya geçmekte zorlandıklarını dile getiren çevre sakinleri kazaların önlenmesi için alt geçit yapılmasını istedi.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Altın neden yükselir, neden düşer? İşte altın fiyatlarının etkileyen etkenler!

Altın fiyatları, talep ve arz dengesi, para politikaları, jeopolitik riskler ve enflasyon beklentileri gibi faktörlerin etkisiyle sürekli olarak dalgalanıyor. Yatırımcılar ve piyasa uzmanları, altının değerini belirleyen bu faktörleri yakından takip ediyor. İşte altın fiyatlarındaki dalgalanmaların

Altın zengini ülkeler belli oldu! Açıklanan listede Türkiye'ye de yer verildi! İşte altın zengini ülkeler

Altın, tarih boyunca insanlar için önemli bir yatırım ve ticaret aracı oldu. Günümüzde de birçok ülke altın rezervlerini koruyarak ekonomik istikrarlarını sağlamaya çalışıyor.  Peki, hangi ülkeler altın zengini olarak biliniyor? İşte altın zengini ülkeler...

Altın cuma indirimi başladı! Yüzde 50'ye varan çılgın indirim Altınbaş'ta! işte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi

Altınbaş indirimlerle kaliteli alışveriş yapmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Altın Cuma indirimleri kolye, küpe ve yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirimlerle satışta. İşte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti! İşte altın fiyatları 4 Mart 2023!

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti... İşte altın fiyatları 4 Mart 2023... Hemen bakın...

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

16 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne kadar? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? İşte altın bilezik fiyatları

16 Aralık 2022 altın bileizk fiyatları bilezik almak isteyenler ve bilezik satmayı düşünenler tarafından merak ediliyor. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları aşağı yönlü hareket ediyor. 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? İşte altın bilezik fiyatları.

Altın bugün ne kadar? 30 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.048,89 liradan satılıyor. 30 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 30 Kasım altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 29 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.049,43 liradan satılıyor. 29 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 29 Kasım altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 27 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın dünkü rakamlarla 1.051,21 liradan satılıyor. 27 Kasım 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 27 Kasım altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 26 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.051,21liradan satılıyor. 26 Kasım 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 26 Kasım altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 25 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.049,52 liradan satılıyor. 25 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 25 Kasım altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 23 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.042,93 liradan satılıyor. 23 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 23 Kasım altın fiyatları!

izmir ödemişte alt geçit yapılacak mı Haberi

izmir ödemişte alt geçit yapılacak mı

Ödemiş’te Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallelerini birbirinden ayıran 2 kilometre uzunluğunda demir yoluna alt geçit yapılmasını isteyen Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş, mahalle sakinleriyle birlikte yetkililerden sorunun çözümünü istedi.


Demiryolunun her iki yanının demir parmaklıklarla çevrili olduğunu dile getiren Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş "Vatandaşlar karşıdan karşıya geçmek için en az 1 kilometre dolaşmak zorunda kalıyor. Yaşlılar, engelliler, okula giden çocuklar, sağlık ocağına gitmek isteyen hastalar büyük mağduriyet yaşıyor. Acele işi olanlar tellerin üstünden atlamaya çalışıyor, bu da farklı yaralanmalara neden oluyor. Acil olarak alt geçit istiyoruz" dedi.


BERLİN DUVARI GİBİ

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz ise yaşadıkları sorunun çözümü için defalarca yetkililerin kapısını çaldıklarını belirterek en son seçimlerden önce siyasilerden söz aldıklarını hatırlattı. Boz, "Demiryolu Hürriyet...