09 / 05 / 2024

izmir Palyatif Bakım Merkezi açılış

izmir Palyatif Bakım Merkezi açılış

İzmir’de özellikle kanser hastalarına yönelik olarak kurulan Palyatif Bakım Merkezleri’nin sayıları hızla artıyor. Selçuk Devlet Hastanesi’nde “Palyatif Bakım Merkezi” hizmete açıldı...

Esenyurt palyatif bakım merkezi açıldı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

İzmir Karşıyaka'daki dikey bahçenin bakımı unutuldu!

İzmir’de, bir ihmalkarlık ve özensizlik örneği daha. Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka girişindeki dikey bahçenin bakımını unuttu! 200 bin liraya mal edilen bahçe kurudu, kamu parası heba oldu

İzmir Dikili'de yaşlı bakım kenti projesi askıya alındı!

Dikili Belediyesi’nin ANKA Üniversitesi’ne tahsis ettiği arsa, tartışma çıkarınca, üniversiteye dönüşmesi planlanan “yaşlı bakım kenti” projesi askıya alındı. Bazı meclis üyelerinin "rant" iddiasıyla karşı çıkması nedeniyle başlamadan bitti.

Şanlıurfa Viranşehir Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Viranşehir Devlet Hastanesi bünyesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı.Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, açılan merkezde kanser, felç, alzaymır ve kalp hastalarına hizmet verilecek.

Muğla’da Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı. Merkez, Köyceğiz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek. Muğla’nın ilk Palyatif Bakım Merkezi, Köyceğiz Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle açıldı.

Avcılar'da deniz manzaralı bakım merkezi kuruldu!

Sağlık Bakanlığının, bakıma muhtaç ağır hastalar için başlattığı "Manevi Destek Projesi" çerçevesinde, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde, deniz manzaralı ve konforlu Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.

İzmir Pasaport İskelesi bakım nedeniyle kapanacak!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin şehiriçi deniz ulaşımında kullandığı iskelerde başlattığı bakım, onarım, yenileme çalışmaları kapsamında 11 Ağustos Salı gününden itibaren Pasapot İskelesi geçici olarak kullanıma kapatılacak.

Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'nde sona gelindi!

Sağlık Bakanlığı’nın Palyatif Bakım Yönergesi'ne uygun olarak ilimizde kurulması planlanan, 5 Palyatif Merkezi çalışmalarında sona gelindi.İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanelerde Palyatif Bakım Merkezi tescil işlemleri başlatıldı.

İzmir'de bakım yapılan asansör işçinin üzerine düştü!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir çocuk işçi, bakımını yaptığı asansörün altında kalarak yaralandı. . Kafa tasında kırık tespit edilen Ç.B, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi...

Selçuk Devlet Hastanesi'nde Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

İzmir’de özellikle kanser hastalarına yönelik olarak kurulan Palyatif Bakım Merkezleri’nin sayıları hızla artıyor. Selçuk Devlet Hastanesi’nde “Palyatif Bakım Merkezi” hizmete açıldı...

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

izmir Palyatif Bakım Merkezi açılış Haberi

izmir Palyatif Bakım Merkezi açılış

İzmir’de özellikle kanser hastalarına yönelik olarak kurulan Palyatif Bakım Merkezleri’nin sayıları hızla artıyor. Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliği’ne bağlı Selçuk Devlet Hastanesi’nde hizmete giren Palyatif Bakım Merkezi’nde, özellikle kanser hastalarının yaşadığı sorunların en aza indirilmesi sağlanarak hastanın konforu artırılacak.


Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliği’ne bağlı 50 yataklı Selçuk Devlet Hastanesi’nde başta kanserle mücadele edenler olmak üzere hastaların konforunun artırılması amacıyla “Palyatif Bakım Merkezi” hizmete açıldı.


Özellikle kanser hastalarının Ağrı, bulantı, kusma, halsizlik ve diğer şikayetlerinin giderilmesi, beslenme desteğinin sağlanması, hasta ve yakınlarına psikolojik ve sosyal destek sunulması ile hastanın konforu ve bakımı sağlanarak gerçekleştirilen “palyatif bakım” hastaların ömrünü uzatıyor. Hastaların yıllarına yaşam katmak için yola çıkan İzmir Kamu Hastaneler Birliği Güney Sekreterliği, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bozyaka...