28 / 04 / 2024

izmir peyamlı altyapı çalışmaları

izmir peyamlı altyapı çalışmaları

2013 yılında Doğanbey-Ürkmez olmak üzere ilçeye Avrupa standartlarında iki arıtma tesisi birden kuran İzmir Büyükşehir, son olarak Doğanbey ve Payamlı mahallelerinin içme suyu şebekelerini yeniliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından 'İzmir ödeneği' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "2019 Yatırım Programı'nda İzmir'e 30 bin lira ayrıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor" denildi...

İzmir'de altyapı yatırımları arsa fiyatlarını uçurdu!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir’de otoyol ve kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle özellikle arsa-arazi ve yapılaşmalara olan talebin arttığını söylüyor.

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

İzmir'de altyapı sorunu büyüyor!

AK Partili Doğan, İzmir’de 3 gün süren yağışların ardından Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZSU’ya tepki gösterdi.

İzmir Çaybaşı'ndaki dönüşümde altyapı sorunları yaşanıyor!

KENTSEL dönüşüm bilmecesinin devam ettiği Çaybaşı’da altyapı ve asfalt çalışmaları yapılamadığı için pek çok sokakta sorun yaşanıyor.

İzmir'deki dönüşüm projelerinin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’e önümüzdeki günlerde müjdelerle geleceğini söyleyen AK Partili Atilla Kaya, “İzmir’i teknoloji üssü haline getirme ve kentsel dönüşümle ilgili projelerin altyapı çalışmaları tamamlandı” dedi

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde farklı kurumların aylardır bitirilemeyen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların köstebek yuvasına dönmesi, bölgede evli ya da işyeri bulunan vatandaşları bıktırdı.

İzmir Aliağa fiberoptik altyapı çalışması sonucu sular altında kaldı!

İzmir'in Aliağa ilçesinde fiberoptik altyapı çalışması yapan bir firmanın elemanları, apartmanlara giden branşmanların bulunduğu su borusunu patlattı. Ahmet Balcı Sokak ile 290 Sokak'ın birleştiği köşedeki borudan fışkıran sular, sokakları göle çevirdi.

İzmir Bayramyeri'ndeki üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı!

Büyükşehir'in Bayramyeri'nde hayata geçireceği üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı. Projenin bitiş tarihinin geçtiğini belirten vatandaşlar, eski köprü kaldırıldığı için mağdur olduklarını söyledi.

İzmir Bayramyeri'nde Üst geçit projesi altyapı engeline takıldı!

Büyükşehir'in Bayramyeri'nde hayata geçireceği üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı. Projenin bitiş tarihinin geçtiğini belirten vatandaşlar, eski köprü kaldırıldığı için mağdur olduklarını söyledi

İzmir Bayraklı'nın altyapısı yenileniyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi'nde İZSU'nun altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollar çamur deryasına dönüştü. 3 ay önce tamamlanan çalışmaların ardından asfaltlanmayan yollar yağan yağmurla birlikte vatandaşın kabusu oldu.

izmir peyamlı altyapı çalışmaları Haberi

izmir peyamlı altyapı çalışmaları

2013 yılında Doğanbey-Ürkmez olmak üzere ilçeye Avrupa standartlarında iki arıtma tesisi birden kuran İzmir Büyükşehir, son olarak Doğanbey ve Payamlı mahallelerinin içme suyu şebekelerini yeniliyor. Eskiyen ve kaçaklara dayanıldı, uzun ömürlü ductil borular kullanılıyor. Ürkmez bölgesinde yürütülen çalışmalar Doğan bey, Payamlı mahalleleri ile Ömür Beldesi'ni de kapsıyor. Toplam 150 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme işi kapsamında, İZSU 10 milyon liralık yatırım...