22 / 05 / 2024

izmir projeleri ne zaman açıklanacak

izmir projeleri ne zaman açıklanacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 18 Temmuz Cumartesi günü il teşkilatının bayramlaşma programında İzmir'e 8 yeni yatırım müjdesi verecek.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ 5. etap il il kura çekimi peş peşe devam ediyor! TOKİ İstanbul, İzmir kurası ne zaman yapılacak? 

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken bugüne kadar 56 şehirde 126 bin 149 konutun kura çekimleri tamamlandı. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

TOKİ 100 bin konut İstanbul, Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ kura çekimiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Başvuru ücretini bankalara ödeyip başvurularını tamamlayan birçok vatandaş şimdi ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ İzmir projeleri 2020 ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru için gerekli belgeler neler? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru şartları neler? İşte TOKİ İzmir 100 bin sosyal konut projeleri 2020 detayları...

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

İzmir depreme ne kadar hazır?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, deprem hakkında, "Genel olarak Türkiye depreme hazırlıksız. Ama bizde toplanma alanlarının hiçbiri AVM yapılmadı. En azından birçok yerle karşılaştırıldığında, bizde daha iyi bir hazırlık olduğundan bahsedebiliriz" diye konuştu...

Galatasaray Riva ve Florya projeleri ne olacak?

Galatasaray'da Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili durumun ana gündem maddelerinden biri olacağı Eylül ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti.

izmir projeleri ne zaman açıklanacak Haberi

izmir projeleri ne zaman açıklanacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekili olduğu geçen dönemde uyguladığı dini ve milli bayramlarda kentin AK Parti milletvekili sayısı kadar yeni proje açıklama geleneğini bu dönem İzmir'de de sürdürecek. Eroğlu, 18 Temmuz Cumartesi günü il teşkilatının bayramlaşma programında İzmir'e 8 yeni yatırım müjdesi verecek. Eroğlu, AK Parti'nin 8 olan İzmir'deki milletvekili sayısı kadar projeyi, bayramlaşmada kamuyona tanıtacak. Bakan Eroğlu'nun müjdesini vereceği projeler arasında kendi bakanlığının yanısıra tarım, ulaşım, turizm, sağlık ve eğitim alanındaki 8 yeni yatırımın yer aldığı öğrenildi. 


Habertürk...