29 / 04 / 2024

İzmir Şato restoran

İzmir Şato restoran

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Varyant'taki Büyükşehir'e ait Şato Restoranı konuta dönüştürme kararı aldı.

Serhat Akın İzmir'de restoran açacak!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Serhat Akın, yeşil sahalara veda etti. Akın, taşındığı İzmir'de yeni bir restoran açmak için harekete geçti.

Tavuk Dünyası’ndan İzmir’e 12'nci restoran yatırımı!

İzmir’deki ilk şubesini 2012 yılında açan Tavuk Dünyası, 12'nci restoranını açtı.

Tarihi Şato Restoran'daki tadilat için Koruma Kurulu’na başvuru!

Tarihi Şato Restoran'da İzmir Belediyesi tarafından yapılan tadilat için Koruma Kurulu’na tadilat başvurusu yapıldı.

Tunç Soyer Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutu yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, bütün tepkilere rağmen Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutuna dönüştürdü.

İzmirlilerin Tarihi Şato Restoran isyanı devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in Tarihi Şato Restoran'ını konuk evine dönüştürmek istemesine tepkiler artıyor.

Tunç Soyer'in Tarihi Şato Restoran kararına tepkiler büyüyor!

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in Tarihi Şato Restoranı'nı Başkanlık Konutu'na dönüştürme kararına CHP'nin eski İzmir İl Başkanı Kemal Karataş tepki gösterdi. Karataş, 'Eğer kararından dönmezsen bir partidaşın olarak karşında olacağımı bilmeni isterim' dedi.

Tunç Soyer'in Şato Restoran kararı tepki çekti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Varyant'taki Tarihi Şato Restoranı'nı başkanlık konutuna dönüştürme isteğine tepkiler gecikmedi.

İzmir'deki Şato Restoran konuta dönüştürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Varyant'taki Büyükşehir'e ait Şato Restoranı konuta dönüştürme kararı aldı.

Restoran zinciri Kırçiçeği inşaat sektörüne girdi!

Ege'nin birçok kentinde gayrimenkul sektöründe ciddi hareketlilik var. İzmir'deki restoran zinciri Kırçiçeği de onlardan biri. Firmanın, ‘Konfor Evleri’ adlı projesi 96 daireden oluşuyor. İşte ayrıntılar...

Triyanda Evleri Deniz Restoran'da tanıtıldı!

İnşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen Egesel İnşaat, İzmir Torbalı Ayrancılar'da hayata geçireceği 'Triyanda Evleri'ni Deniz Restoran'da tanıttı. Toplantıya Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da katıldı

İskoçya'da 9.3 milyon dolara şato satılıyor!

İskoçya'da lüks konut tüketiminde fiyatlar son yılların en düşüğünde. Bu da 'şato avcıları'nın işine geliyor. Şatolar arasında en gözdesi Dall House. Şatonun fiyatı ise 9.3 milyon dolardan açılıyor..

ATO'dan perakende sektöründeki düzenlemeye destek!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci: Esnaflara AVM'lerde yer ayrılması büyük balığın küçük balığı yemeyip yaşatmasıdır dedi. ATO'dan perakende sektöründeki düzenlemeye destek.

İspanya'da krizden darbe alan emlak sektörü şato sattırıyor!

İspanya'nın kuzeyindeki Pais Vasco bölgesinde 13. yüzyıla ait tarihi değeri yüksek bir şato 10 milyon Euro'luk bedel ile satışa çıkartıldı. Yöre halkı, tarihi şatonun yabancılara satılmasına karşı çıkıyor..

İzmir Şato restoran Haberi

İzmir Şato restoran

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kent merkezinde ev aramaya başladı. Kent merkezinde ev bulana kadar Büyükşehir'e Seferihisar'dan gidip gelmeye başladı. 

Sabah Gazetesinde yer alan haberde, Soyer, "İzmir'de nereye yerleşeceğimize Neptün hanım karar verecek. Oradan bir yere giderken ya da belediyeden bir yere giderken mümkün olduğu kadar bisiklet kullanmak istiyorum" dedi. Başkan yeni eviyle ilgili süpriz bir karar aldı. Soyer, tercihini uzun yıllar restoran olarak hizmet verdikten sonra eski başkan Aziz Kocaoğlu döneminde Başkanlık Konuk Evi'ne dönüştürülen Varyant'taki Büyükşehir'e ait Tarihi Şato Restoran'dan yana kullandı.

Soyer'in talimatı üzerine eski Şato Restoran'da hummalı bir çalışma başladı. Başkanlık Konuk Evi'nin Başkanlık konutu olarak seçilmesinde Büyükşehir Belediye Sarayı'na yakın olmasının önemli rol oynuyor. Şato Restoran'ın Başkanlık Konutu olarak kullanılması fikrinin ortaya atılmasının ardından Tunç Soyer'in...