01 / 05 / 2024

izmir Studio City

izmir Studio City

Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla Seyrek'te yapımına başlanacak olan Studio City projesi, bölgede öğrenimini sürdüren üniversitelilerin konut problemine çözüm getirecek. Proje 330 daireden oluşacak.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Mychal Kendricks Studio City'de 2.1 milyon dolara ev aldı!

Seattle Seahawks oyuncusu Mychal Kendricks, Studio City'de çağdaş tarzda dizayn edilen bir evi 2 milyon 77 bin dolara satın aldı.

Buhara City projesi Studio Vertebra'ya emanet!

Özbekistan’ın projesinin kentsel planlamasının ve proje kapsamındaki tüm yapıların mimari ve iç mimari tasarımlarının ve yatırımcı ve yüklenicilerin belirlenmesini de kapsayan proje yönetim danışmanlığınıStudio Vertebra yapacak.

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

İzmir Studio City'nin 7. etabı satışta! 179 bin TL'ye!

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

Folkart City İzmir ödeme şekilleri!

Folkart İncity Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Folkart City İzmir ödeme şekillerine göre yüzde 20 peşinatla banka kredili ödeme yapılabiliyor...

İzmir Folkart İn City fiyatlar!

İzmir Folkart İn City fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart İncity projesi Eylül 2019'da teslim edilecek...

İzmir Flex Life Studio'da aynı gün tapu fırsatı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, firmaları tarafından İzmir Çigli'de inşa edilen Flex Life Studio projesiyle ilgili bilgi verdi. Yavuz, projeden ev satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini belirtti.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

İzmir Efe City fiyatlar!

10 katlı 4 bloktan oluşan İzmir Efe City fiyatlar 120 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor.

İzmir Studio City'de sıfır faiz kampanyası!

Emlak sektörünü hareketlendirmek için başlayan düşük sabit faiz kampanyasına bir destek de Yücesoy Mühendislik'ten geldi.

İzmir Flex Life Studio teslim tarihi!

35 daireye özel 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan İzmir Flex Life Studio projesi 3 bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. İşte İzmir Flex Life Studio teslim tarihi...

izmir Studio City Haberi

izmir Studio City


Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla Seyrek'te yapımına başlanacak olan Studio City projesi, bölgede öğrenimini sürdüren üniversitelilerin konut problemine çözüm getirecek. Studio City'nin toplam 330 adet daireden oluşacağını belirten Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Cem Yücesoy, projenin ilk etabını Ağustos 2015'te bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Yücesoy, "Satışların ardından evleri, kiralayacağız. Konutları öğrencilere dönük bir rezidans olarak işleteceğiz" diye...