20 / 05 / 2024

izmir The Village Urla satılık

izmir The Village Urla satılık

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

The Village Urla projesinde teslimler Nisan 2022'de!

The Village Urla projesi, Urla Kekliktepe'de konumlanıyor. Projede teslimlerin 30 Nisan 2022 tarihinde yapılması planlanıyor.

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

The Village Urla fiyat listesi!

Villa teslimlerinin 2020 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği The Village Urla fiyat listesi 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. Proje 21 eşsiz villadan meydana geliyor. 

The Village Urla'da 1,5 milyon dolara villa!

İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde inşa edilen The Village Urla projesi 21 eşsiz villadan oluşuyor. Eylül 2020'de teslim edilecek olan The Village Urla'da fiyatlar 1,5 milyon dolardan başlıyor.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

İzmir The Chesme Executive Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da!

Kar İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde inşa ediliyor. Projede dairelerin denize cephesi mevcut. İzmir The Chesme Executive Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda!

Kar İnşaat imzasıyla inşa edilen projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Proje İzmir İl'i Alsacak 1. Kordon'da yükseliyor. İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

The Edition'un geceliği 7.500 Euro ve yüzde 90 dolu!

Rusya'nın en büyük petrol taşıma şirketinin sahibi Azeri iş adamı Mübariz Mansimov'un İstanbul'daki ilk yatırımı olan 7 yıldızlı The Edition oteli yüzde 85-90 oranlarında doluluk oranlarına ulaştı

The Future Laboratory keyifli duşun projelerini geliştirdi!

The Future Laboratoryden bilim insanları, 2021 yılında duş almayı ayrıcalık haline getirecek bir proje geliştirdi. Ruh halinizi algılayan sensörler modunuza göre banyonun rengini, ışığını ve suyun sıcaklığını ayarlıyor

Zeytinburnu The İstanbulda 2+1 dairelerin fiyatı 605 bin liradan başlıyor!

2011in ilk aylarında Zeytinburnunda yapımına başlanan The İstanbul Veliefendi Konutları, 2013 Haziranda sahiplerine teslim edilecek. 68 bin 333 metrekare alana kurulan projenin inşaat alanı 210 bin metrekare

Malezya'daki The Idea House'da ihtiyaçtan fazlası yok!

Malezya'nın Selangor eyaletinde, Shah Alam kentinde inşa edilen bir ev, Güneydoğu Asya'nın ilk karbonsuz evi. "The Idea House-Fikir Evi" adını taşıyan ev, çevre uzmanı Prof. Dr. Jason Pomeroy tarafından tasarlanıp inşa edildi

izmir The Village Urla satılık Haberi

izmir The Village Urla satılık

Doğadan ilham alınarak tasarlanan konseptiyle 50 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan The Village Urla projesi Kuzu Holding imzası taşıyor. The Village Urla projesi için inşaat çalışmaları Eylül ayında başladı. 
 

The Village Urla projesi 21 eşsiz villadan meydana geliyor. The Village Urla Konutları İzmir Urla Kekliktepe'de yer alıyor. 
 

The Village Urla projesinde tavan yüksekliği 5 metre 3 tip daireye yer veriliyor. Projede daire alanları 346 ile 376 metrekare arasında değişiyor.  
 

The Village Urla fiyatları!
 
The Village Urla fiyat listesi 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor.  Villaların 2020 yılının Eylül da teslim edilmesi planlanan The Village Urla projesinde daire sahiplerine otopark ve yüzme havuzu gibi olanaklar da sunuluyor. 


Tel: +90 232 502 32 62
Web: