03 / 05 / 2024

izmir tire kentsel dönüşüm projeleri

izmir tire kentsel dönüşüm projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), gecekondu ve kaçak yapılaşmanın en yoğun olduğu iller arasında bulunan İzmir' i, kentsel dönüşüm projeleriyle modern görünüme kavuşturmayı hedefliyor.

İzmir Tire'de kentsel dönüşüm ihalesi 23 Mayıs'ta!

İzmir Tire'de 28 pafta 1109 ada 56 parselde yer alan yapının restorasyonu açık ihale usulü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

İzmir'e kentsel dönüşüm uyarısı!

Çanakkale'de art arda yaşanan depremlerin ardından İzmirli müteahhit ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri, İzmir ve kentsel dönüşüm hakkında görüşlerini belirtti.

İzmir Tire Ticaret Lisesi 5.2 milyon TL'ye yapılıyor!

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu tespit edilerek yıkılan Tire Ticaret Lisesi yeniden yapılıyor. 2 ay kadar önce inşaatına başlanılan binanın yatırım maliyeti 5.2 milyon TL.

İzmir'deki kentsel dönüşümde zaman kaybedilmemeli!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de kentsel dönüşüm için artık zaman kaybedilememesi gerektiğini söyledi!

İzmir Tire Güneş Enerji Santrali imar planı yeniden askıda!

İzmir Tire İlçesi, Hasançavuşlar Mevkii, Güneş Enerji Santraline ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıkarıldı...

TOKİ İzmir Tire Konutları için çalışmalar Şubat'ta başlıyor!

AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Tire'ye 3. Etap Konut çalışmaları kapsamında 529 yeni konut yapacağını, çalışmaların şubat ayında başlayacağını bildirdi.

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İzmir'de de kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek Karabağlar ilçesinde 540 hektarlık alanın riskli alan ilan edildiğini vurguladı.

İzmir'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Habertürk Egeli Gazetesi'nde Hüseyin Aslan'ın bugünki yazısında İzmir'de kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Sütaş'tan İzmir Tire'ye 80 milyon dolarlık tesis!

Sütaş Ege Sütçülük Projesi Tire Entegre Tesisleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinin temeli bugün atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı Türkiye'de "yüzde 100 uzlaşmayla yerinde kentsel dönüşümün" temeli bugün atılıyor. İnşaatını Folkart'ın üstlendiği projenin ilk etabında 313 konut ve işyeri inşa edilecek

TOKİ’den İzmir Tire’ye 529 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir’in Tire İlçesi’nde inşa edilecek 529 konutun ihalesi yapıldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atılıyor!

Türkiye’de “tüm hak sahiplerinin rızasıyla ve yerinde” kentsel dönüşümün ilk örneği İzmir’den başlıyor. Büyükşehir Belediyesi, Uzundere’deki konutların inşaatına, Cumartesi günü yapılacak temel atma töreniyle start veriyor.

TOKİ İzmir Tire 529 konut ihalesi bugün!

TOKİ, İzmir Tire'de 529 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ İzmir Tire 529 konut ihalesi bugün yapılacak.

izmir tire kentsel dönüşüm projeleri Haberi

izmir tire kentsel dönüşüm projeleri

TOKİ, İzmir'de dönüşüm projeleri gerçekleştirecek. İzmir'in merkezinde bulunan tarihi Kadifekale ve Karşıyaka'da uygulanan kentsel dönüşüm projesiyle şehrin merkezi yeni bir görünüme kavuşurken, idare Aliağa, Bayındır, Torbalı ve Tire ilçelerinde de kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirecek. Bugüne kadar Karşıyaka Örnekköy'de 808 konut inşa eden TOKİ, Aliağa'da 316, Tire'de bin 122 konut yapmayı planlarken, Torbalı'da da 17 hektarlık alanda kentsel dönüşüm ve gelişim projesi...