05 / 05 / 2024

İzmir TOKİ başvuruları başladı mı

İzmir TOKİ başvuruları başladı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire projesinde yer alan alt ve orta gelir grubu konutlar için başvurular başladı.

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? Kira öder gibi 2+1 ve 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar 11 Nisan tarihinde satışa çıkacak. Peki TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

TOKİ 100 bin konut İzmir Aliağa başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut İzmir Aliağa başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Aliağa TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı.

TOKİ İzmir Tire başvuruları!

TOKİ İzmir Tire başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 2 adet 3 oda 1 salon nitelikli daireler açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ İzmir Tire başvuruları!

İzmir Tire Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ projesinde yer alan 3 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ İzmir Tire başvuruları...

TOKİ İzmir Torbalı başvuruları bugün başladı!

3 oda 1 salon daire seçeneğine sahip TOKİ İzmir Torbalı Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ İzmir Torbalı başvuruları bugün başladı.

İzmir Torbalı TOKİ başvuruları!

TOKİ İzmir Torbalı Toplu Konut Projesi 'nde yer alan toplam 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İzmir Torbalı TOKİ başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlıyor.

İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün bitiyor!

Aylık taksitlerin 604,72 TL'den başlangıç gösterdiği İzmir Tire TOKİ Konutları'nda toplam 11 adet konut satılıyor. İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün bitiyor.

TOKİ İzmir Tire başvuruları bugün son!

12 bin 092 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ İzmir Tire Konutları'nda yer alan 11 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ İzmir Tire Konutları'nda TOKİ İzmir Tire başvuruları bugün son.

İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün son!

2 konutun satıldığı TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu Evleri 'nde daire alanları 81,52 metrekare'den başlıyor. İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

TOKİ İzmir Torbalı başvuruları!

TOKİ İzmir Torbalı Konutları'nda toplam 1 adet ev açık satışa sunuluyor. TOKİ İzmir Torbalı başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

İzmir Tire TOKİ başvuruları yarın bitiyor!

Aylık taksit ödemelerin 273,43 TL ile yapılabildiği İzmir Tire TOKİ Konutları'nda toplam 2 adet konut satışa sunuluyor. İzmir Tire TOKİ başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ İzmir Tire başvuruları yarın son!

9 bin 844 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ İzmir Evleri'nde 2 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ İzmir Tire başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

İzmir TOKİ başvuruları başladı mı Haberi

İzmir TOKİ başvuruları başladı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire projesinde yer alan alt ve orta gelir grubu konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir orta gelir grubu projesinde 78 adet konut, alt gelir grubunda ise 90 adet konut bulunuyor.

Orta gelir grubunda 3 oda 1 salon, alt gelir grubunda ise 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projelerde bulunan konutlar için son başvuru tarihi 28 Aralık 2018 olarak belirlendi.

TOKİ İzmir Tire orta gelir projesindeki konutların brüt alanları 108,36 metrekare ile 110,88 metrekare, net alanları ise 88,08 metrekare ile 90,34 metrekare arasında; Alt gelir grubunda yer alan konutların brüt alanları 75,45 metrekare ile 78,07 metrekare, net alanları 59,88 metrekare ile 62,28 metrekare arasında değişiyor.

TOKİ Tire orta gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 154...