29 / 04 / 2024

izmir torbalı konut satışları

izmir torbalı konut satışları

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) araştırmasına göre Torbalı'da 2017'de 6 bin 200 konut satışı yapıldı. İlçede hemen hemen satılan her 10 konuttan 7'sini İzmirliler satın aldı..

İzmir Torbalı'da 10 evden 7'si konut kredisiyle alınıyor!

Kredili ev 'yok' satıyor Konut satış hareketliliğinin yoğun olduğu Torbalı'da evlerin çok büyük bir kısmı konut kredileriyle alınıyor. Neredeyse satılan her 10 evin 7'sini oluşturan bu durum, gittikçe yaygınlaşıyor.

Torbalı'da ilk 6 ayda 2 bin 660 ev satıldı!

TUİK yılın ilk 6 ayının konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan istatistiklere göre Torbalı'da ilk 6 ayda 2 bin 660 ev satıldı.

11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Torbalı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları netleşti. Peki TOKİ İzmir Torbalı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

TOKİ İzmir Torbalı projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi bugün!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı 2. Etap ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  İzmir Torbalı'nın 2. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar 2020 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede 161 adet konut yer alacak.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

TOKİ İzmir Torbalı kura çekimi sonuçları 16.07.2019!

TOKİ İzmir Torbalı kura çekimi sonuçları 16.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut İzmir Torbalı kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğı'nın İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

izmir torbalı konut satışları Haberi

izmir torbalı konut satışları

Son 10 yılda inşaatların hızla yükseldiği Torbalı'daki hareketlilik, istatistik verilerine da yansıdı. Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) araştırmasına göre 2017'de 6 bin 200 konut satışı yapıldı. İlçede, 500 inşaatın yapımı ise sürüyor. 

Buca, Karşıyaka ve Karabağlar'dan sonra en yüksek gayrimenkul satışlarının yapıldığı Torbalı, İstanbul ve Ankara'dan da büyük grupların yatırımlara başladığı bir bölge oldu.

Ege Haber'de yer alan bir habere göre Torbalı, en çok ev satılan ilçeler ve konut adedi sıralamasında 4'üncü sırada yer aldı. 


 
2016 yılında 24 bin 37 işlem yapılan Torbalı Tapu Müdürlüğü'nde 2017'de 26 binin üzerinde işlem gerçekleşti. Torbalı, yeni bir rekora imza atmış oldu.

İZMİRLİ TORBALI'YA YERLEŞİYOR

Konut fiyat artışında 2017 yılı değerlendirmesinde Türkiye ortalaması yüzde 10 olarak açıklanırken, İzmir'in konut değerlemesi yüzde 18 olarak tespit edildi. Torbalı ise...