16 / 05 / 2024

izmir trafik akışı kesildi

izmir trafik akışı kesildi

Konak ve Karşıyaka tramvayları güzergahlarında yeralan Bostanlı köprüsü ve Şehitler Caddesi'ndeki Meles köprüsüne yönelik çalışma için trafik akışını kamuoyunu bilgilendirmeden değiştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, gecikmeli olarak açıklama yaptı.

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu yarın açılıyor!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarında trafik akışının 22 Şubat saat 23.59'da başlamasına karar verilirken, bu kesimde mecburi asgari hız saatte 40, maksimum hız 120 kilometre olacak.

Beyoğlu'nda yıkım tehlikesi olan istinat duvarı yenilenecek!

Beyoğlu'nda yenileme çalışmaları kapsamında Yedikuyular Caddesi'nde bir şerit trafik akışına kapatılacak...

Tunç Soyer, İzmir trafik sorununu nasıl çözeceğini açıkladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Soyer, "Trafik aslında planlama meselesi. Mesele sadece alt geçit, üst geçit meselesi de değil. Akıllı şehir dediğimiz kent modeliyle, teknolojiyi kentin yönetiminde, ulaşımında kullanmaya başladıkça inanılmaz çözümler üretmeniz mümkün." dedi...

Sahil yolu artık Büyükyalı’dan geçiyor!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, sadece birkaç adımla, 30 kilometrelik sahil şeridine, kesintisiz bir şekilde bağlayan köprünün ilk etabı tamamlandı ve trafik akışı başladı.

Kabataş Martı Projesi'nde iptal yok, düzenleme var!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Martı Projesi’nin iptal edildiği iddialarını yalanlayarak projenin sürdüğünü ve trafik akışını yer altına almaksızın yeniden düzenleneceğini bildirdi.

Ordu Çevre Yolu bu yıl açılacak!

Ordu'da trafik akışının rahatlatılması için 5 yıl önce yapımına başlanan Ordu Çevre Yolu bu yıl açılacak..

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'deki kavşaklar yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi trafik akışını hızlandırmak ve yol güvenliğini artırmak için şehir içindeki kavşaklarda çalışma başlattı.

Bilkent Şehir Hastanesi çevresinde trafik akışı yeniden düzenlenecek!

Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yeni yol çalışmalarıyla trafik akışı yeniden düzenlenecek.Çalışmaların 2 yıl sürmesi planlanıyor.

Şanlıurfa 11 Nisan ve Haleplibahçe caddeleri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışını sağlayan cadde ve bulvarlarda revizyon çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

Sakarya Ada Treni'nin rayları yer altına alınıyor!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile şehrin heyecanla beklediği rayların yer altına alınması ile ilgili projeyi görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hem trafik akışını rahatlatmak hem merkezi yenilemek hem de yeni yaşam alanları oluşturmak istiyoruz." dedi

izmir trafik akışı kesildi Haberi

izmir trafik akışı kesildi

Meles'teki köprünün inşaat çalışması nedeniyle kapatıldığı, Şehitler Caddesi'nden Halkapınar yönüne giden sürücüler için yeni servis yolu ile tekrar Halkapınar yönüne bağlantı sağlandığı belirtildi.


Bostanlı'da Pazartesi başlıyor


Yeni trafik düzenlemesi kapsamında 16 Mayıs tarihinden itibaren; Bostanlı Hasan Ali Yücel Bulvarı'ndan Bestekar Yusuf Nalkesen Sokağa dönüş ve 2018 Sokak'tan Hasan Ali Yücel Bulvarı'na çıkışın da araç trafiğine kapatılacağı açıklandı. 1. etap çalışmalar kapsamında mevcut köprünün kara tarafındaki kısım trafiğe kapatılacak. Sürücüler alternatif olarak köprünün deniz tarafını 2 gidiş, 2 geliş olarak kullanabilecek. Bostanlı Deresi köprüsünün kara tarafındaki çalışmalar tamamlandıktan sonra bu kısım 2 gidiş-2 geliş olmak üzere 4 şeritli olarak trafiğe açılarak bu kez deniz tarafı trafiğe kapatılacak. Çalışmalar toplam 6 ayda tamamlanacak.


Yeni...