07 / 05 / 2024

izmir trafik çözümü

izmir trafik çözümü

Vali Toprak, İzmir'in trafik sorununu çözmek için zirve çağrısında bulunurken oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri sorunun çözümü için üstlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

İzmir'de deprem mağdurları kentsel dönüşüm için çözüm bekliyor! 

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında İzmir depremi mağdurlarının kentsel dönüşüm için çözüm bekleyişlerini kaleme aldı.

İstanbul'un trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Ben İstanbul'un trafik sorununu çözerim diyebilir misiniz?" sorusuna, "Evet çözerim. Yani mütevazı olmaya gerek yok ben bu işi yaparım. Trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor" dedi...

İzmir Sasalı imar sorunu 9 yıldır çözüm bekliyor!

Çiğli Sasalı'da 2008 yılında mahkeme tarafından durdurulan imar planları hala çözüm bekliyor. Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararının ardından Büyükşehir’in hazırladığı yeni uygulama imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 kez reddedildi.

Hasan Şimşek: Karma projeler trafiğe çözüm olabilir!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, tüm dünyada yükselen trend ofis, konut ve alışveriş merkezinin bir arada sunulduğu yeni nesil karma projelerin metropollerdeki trafik sorununa çözüm olabileceğini dile getiriyor.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

İzmir Alsancak Limanı için çözüm çağrısı!

İzmir Alsancak Limanı'nın özelleştirilme sürecindeki itiraz yolunda Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş 7 maddelik itirazın 2 maddesi üzerinde çözüm çağrısı yaptı.

Selda Parın, Netaş’ın Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü oldu!

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Üzüm İnşaat Meram'da dönüşüme giriyor!

2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor.

Riskli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıva!

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

Elazığ 23 çözüm planıyla marka şehir olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz, "23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz." dedi. İşte Mücahit Yılmaz'ın açıklaması:

Sektör uzmanları TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi'nde birleşiyor!

TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’’ni hayata geçiriyor.

Ulaşımda kesin çözüm Monoray-Metro!

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere; büyük kentlerde yaşanan ulaşım sorununa çözüm konusunda uzmanlar farklı görüş sergiliyor.

izmir trafik çözümü Haberi

izmir trafik çözümü


Kentin yıllardır çözülemeyen ve adeta kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vurmak için harekete geçen İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentin yollarıyla ilgili birimlerinin de katılacağı zirve çağrısında bulunurken Toprak'a İzmirli sivil toplum kuruluşu ve odalardan tam destek geldi. 


İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın "İzmir'de her bir metreye trafik polisi koysanız, bir değil, 5'er düdük verseniz, bu trafik sorunu çözülmez. Neden, çünkü otopark yok" şeklinde yaptığı açıklamanın yıllardır kentin yarayan bir kanası olduğuna dikkat çeken oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri sorunun çözümü için üstlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. 


'İki yaka birleşmeli'

İzmir'deki trafik sorununu bitirmek ve kenti yaşamını rahatlatmak için otopark sorununun yanı sıra Avrupa ve Asya'yı denizin altından birbirine bağlayan 'Marmaray' gibi İzmir Körfezi'nin de en kısa zamanda...