03 / 05 / 2024

İzmir Trio Life adres

İzmir Trio Life adres

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding Ortaklığı'nın projesi Trio Life Bornova'da 90 adet konut yer alıyor. Mayıs ayında başlayacak olan Trio Life projesi otogara 600 metre yakınlıkta yükseliyor...

Seferihisar Teos Life iletişim!

Ekim 2017'de teslim edilecek olan İzmir Teos Life Evleri'nde daire fiyatları peşin ödemelerde 289 bin TL'den başlayarak değişiyor...

İzmir Flex Life Studio teslim tarihi!

35 daireye özel 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan İzmir Flex Life Studio projesi 3 bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. İşte İzmir Flex Life Studio teslim tarihi...

Trio Life Bornova projesi!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding Ortaklığı'nın projesi Trio Life Bornova'da 90 adet konut yer alıyor. Mayıs ayında başlayacak olan Trio Life projesi otogara 600 metre yakınlıkta yükseliyor...

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Bornova Folkart Life güncel fiyatları!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life güncel fiyatlar 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İzmir Folkart Life Bornova'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Satışlarına devam eden Folkart Life projesi İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yer alıyor. Proje İzmir'de birçok projeye imza atan Folkart Yapı tarafından yükseliyor. İzmir Folkart Life Bornova'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Folkart Life Bornova 24 ay sonra teslim edilecek!

"Ulaşılabilir lüks" sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova; başta Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir Metro'su olmak üzere İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ile Bornova'ya yeni bir değer katıyor.

Doruk Life'ta yaşam Ağustos'ta başlayacak!

İzmir Narlıdere'de toplam 40 villanın yer aldığı Doruk Life, yatak odasında havuz ve kapısız giriş gibi bir çok yeniliği barındırıyor. Özel kartla çalışan asansörlerle çıkılan villalarda havuz ise evin içinde yer alıyor.

Folkart Life Bornova'da teslimler 2017'de!

Folkart Yapı tarafından İzmir'de inşa edilen Folkart Life Bornova projesi daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Folkart Life Bornova'da 649 bin TL'ye 3+1!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da 3 oda 1 salon dairelerin fiyatı 649 bin TL'den başlıyor.Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Bornova Folkart Life Residence ödeme seçenekleri!

Bornova Folkart Life Residence ödeme seçenekleri kapsamında peşin ve banka kredisiyle ödeme imkanı sunuyor.İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede 828 adet daire bulunuyor.

Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Life Bornova'da 282 bin TL'ye 1+1!

Folkart Yapı tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life Bornova projesi 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje katları 6 ile 15 kata kadar farklılık gösteren 8 bloktan oluşuyor.

İzmir Trio Life adres Haberi

İzmir Trio Life adres


İzmir Bornova'da hayata geçirilecek olan Trio Life projesi Mevaport İnşaat ve Fimar Holding tarafından inşa ediliyor. 1.678 metrekare alanda yükselen Trio Life Evleri Bornova projesi 90 konuttan meydana geliyor.


Trio Life Evleri Bornova projesinde dairelerin büyüklükleri 123 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. Trio Life Evleri projesinde 2+1, 3+1 daireler bulunuyor.


İzmir Trio Life projesi otogara 600 metre, Ege Üniversitesi'ne 7,1 kilometre, Konak'a 7,1 kilometre mesafede yer alıyor. Trio Life projesi Bornova'da Kemal Tunca Caddesi üzerinde yükseliyor.




Adres: Yeşilova Mahallesi 4184 sokak N:18 Altındağ/Bornova



Tel: 0232 444 8 363

Web: http://www.mevaport.com/

Gülcihan...