06 / 05 / 2024

izmir tüpgeçit projesi

izmir tüpgeçit projesi

Vali Toprak, İzmir'in trafik sorununu çözmek için zirve çağrısında bulunurken oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri sorunun çözümü için üstlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İzmir Selçuk 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Selçuk 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Selçuk 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Selçuk 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ İzmir Selçuk 2019 ne zaman teslim? İşte TOKİ İzmir Selçuk 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir Aliağa 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Aliağa 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura tarih belli mi? İşte TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

TOKİ'den İzmir'de yeni konut projesi!

İzmir Ödemiş’te modern mimari çizgide tasarlanan yeni konut projesi, az katlı konut planlarıyla mahalle fikrini yansıtırken, farklı sosyal ihtiyaçları karşılayan donatı alanlarıyla nitelikli bir sosyal çevre sunuyor …

Mahall Bomonti İzmir Türkerler fiyat listesi!

Mahall Bomonti İzmir Türkerler fiyat listesi minimum 406 bin TL'den başlıyor. Daireler için 72 ay sıfır faiz imkanı bulunan projede ofisler için de 84 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

İşte İzmir'in 5 mega projesi!

Başbakan Binali Yıldırım geçtiğimiz gün bir dizi açılış için geldiği İzmir'de müjdeleri sıralarken, tüm projelerin kararlılıkla sürdürülerek tek tek hizmete açılacağını söyledi.

Ardahan Sahara Tüneli'nin projesi hazır!

Vali Bilmez: "Sahara Tüneli projesi tamamlandı, ihale aşamasına gelindi. Ardahan gibi bir ilde, bir değil, birkaç tünel yapımı aynı anda sürüyor. İpek Demiryolu üzerindeki tünel bitti bitecek." dedi.

İzmir Kültürpark projesi için karar verildi!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi ile meslek odaları arasında anlaşmazlığa ve tartışmalara neden olan Kültürpark Projesi krizinde meslek odalarının talebi yerine getirildi.

Tünel Akvaryum için TOKİ'den yer tahsisi yapıldı!

Ortahisar ilçesinde, tarihi Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılacak "Tünel Akvaryum" projesi için TOKİ tarafından belediyeye yer tahsis edildiği bildirildi.

İzmir Akalan Göleti Projesi’nde çalışmalar başlıyor!

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yer alan Akalan Göleti Projesi’nde inşa süreci başlıyor. 950 dekar araziyi sulayacak Akalan Göleti Projesi 700 iş gününde bitecek.

izmir tüpgeçit projesi Haberi

izmir tüpgeçit projesi


Kentin yıllardır çözülemeyen ve adeta kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vurmak için harekete geçen İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentin yollarıyla ilgili birimlerinin de katılacağı zirve çağrısında bulunurken Toprak'a İzmirli sivil toplum kuruluşu ve odalardan tam destek geldi. 


İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın "İzmir'de her bir metreye trafik polisi koysanız, bir değil, 5'er düdük verseniz, bu trafik sorunu çözülmez. Neden, çünkü otopark yok" şeklinde yaptığı açıklamanın yıllardır kentin yarayan bir kanası olduğuna dikkat çeken oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri sorunun çözümü için üstlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. 


'İki yaka birleşmeli'

İzmir'deki trafik sorununu bitirmek ve kenti yaşamını rahatlatmak için otopark sorununun yanı sıra Avrupa ve Asya'yı denizin altından birbirine bağlayan 'Marmaray' gibi İzmir Körfezi'nin de en kısa zamanda...