28 / 04 / 2024

izmir turizm arazilari satışı

izmir turizm arazilari satışı

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Güzelbahçe, Menderes, Seferihisar ve Urla'da çeşitli vasıflardaki arazi ve arsaları satışa çıkardı. Turizm bölgelerindeki gayrimenkullerin satışı 8 Temmuz'da başlayacak

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Gümüldür Kesimine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Yabancı turizm yöneticilerinden Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ziyaret eden yabancı turizm yöneticileri, “Fuar İzmir’i” gezdi. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ’ın eşlik ettiği konuk turizmciler, Gaziemir’deki dev fuar kompleksine “tam not” verdi.

İzmir Turizm Ticaret Serbest Bölgesi canlanacak!

ESBAŞ ve ALSER'in protokol törenlerine katılan Bakan Zeybekci, Turizm Ticaret Serbest Bölgesi için 5 bakanın Ankara'da görüştüğünü dile getirdi, "En iyisini biz yapacağız" dedi

İzmir'deki turizm yatırımlarının ön çalışmaları başlayacak!

Karşıyaka'nın turizm potansiyeli ve yeni turistik noktaları belirlenecek, gerekli fiziki yatırımlar için ön çalışmalar başlatılacak.

MNV Turizm İzmir'de otel yatırımına başladı!

İzmir’in önde gelen aile şirketleri arasında yer alan İzmir Mühendislik Şirketler Grubu bünyesindeki MNV Turizm A.Ş., İzmir Aliağa bölgesinde Hampton by Hilton markasıyla otel yatırımına başladı.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Güman Kızıltan: İzmir'e turizm teşviki verilmeli!

İzmir'in sorunlarını anlatan İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, İnciraltı, Kültürpark ve Fuar İzmir ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kızıltan İzmir'e turizm teşviğinin verilmesi gerektiğini savundu.

İzmir Turizm ödülleri sahiplerini buldu!

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayı'nda yapıldı. Törene Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy katıldı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

Turizm Haftası başladı!

Türkiye'de kutlanacak 39. Turizm Haftası 'nda izmir 'de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Türkçe ve Yunanca konserler verilecek, çocuklar müzeleri gezecek.

İzmir'de turizm sezonu bu yıl Selçuk'ta açılacak!

Dünyanın en büyük açık hava müzesi konumundaki İzmir'in Selçuk ilçesi, 15 Nisan 2015'te 39. Turizm Haftası'nın açılışına ev sahipliği yapacak.

izmir turizm arazilari satışı Haberi

izmir turizm arazilari satışı


İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı' na ait turizm bölgelerinde bulunan arsa ve araziler satışa çıkartıldı. Güzelbahçe, Menderes, Seferihisar ve Urla'da bulunan binlerce metre kare büyüklüğünde araziler için farklı fiyatlar belirlendi. Kurum, ihale ilanını 8 Temmuz'da başlatırken, 9-10 ve 11 Temmuz'da da yapılacak ihalelerde taşınmazları elden çıkartacak. 


Toplam 500 bin TL gelir beklenen arsaların satışı 8 Temmuz'da olacak. Kurum, piyasa değeri 3 milyon TL'yi bulan farklı tiplerde Menderes Cumaovası-Barbaros, Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki konut alanlarını da satma kararı aldı. Yine, piyasa değeri 1,5 milyon TL'yi aşan Özdere'nin Çukuraltı ve Cumhuriyet Mahallesi'ndeki ticaret ve konut alanları da uygun fiyatlara alıcı bulacak. Kurum ayrıca, Urla İskele, Naipli, Yeni ve Kadıovacık mahallelerinde tarımsal niteliği korunacak alan, arsa ve ham imarsız toprakları da satacak. 



Yurt...