03 / 05 / 2024

izmir turizm fuarı

izmir turizm fuarı

Denizli, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 4 - 7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 8'inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 'nda ziyaretçilere tanıtıldı.

Kapadokya Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na hazırlanıyor!

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir–Turizm Fuar & Konferansı 4 Aralık Perşembe günü, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek törenle kapılarını 8’nci kez açacak.

İzmir, İngiltere turizm fuarında tanıtıldı!

İzmir Valisi Mustafa Toprak başkanlığındaki turizm sektörü temsilcilerinden oluşan heyet, fuarda, Türkiye standının yanında oluşturulan İzmir standında ziyaretçilere şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 5-8 Aralık'ta düzenlenecek!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Konferansı, 5-8 Aralık arasında 7. defa gerçekleşecek. Fuarda partner il ise Çanakkale olacak...

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Aliağa Ticaret Odası, İzmir Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Aliağa Ticaret Odası, inşaat sektöründeki üyelerle birlikte FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarını ziyaret etti.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 84. kez açtı!

İzmir Enternasyonal Fuarı, kapılarını 84. kez açtı. Kültürpark'taki açılışta konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İEF'i; Akdeniz ve Avrupa coğrafyasının EXPO'su olarak tanımladı.

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri!

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri neler? İşte İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri...

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

İzmir Turizm Ticaret Serbest Bölgesi canlanacak!

ESBAŞ ve ALSER'in protokol törenlerine katılan Bakan Zeybekci, Turizm Ticaret Serbest Bölgesi için 5 bakanın Ankara'da görüştüğünü dile getirdi, "En iyisini biz yapacağız" dedi

İzmir Enternasyonal Fuarı için geri sayım başladı!

İzmir Enternasyonal Fuarı, 84. yılında, 28 Ağustos - 6 Eylül 2015 tarihleri arasında kapılarını Eğitim temasıyla açacak. İEF’de bu yıl Onur Konuğu İl Eskişehir olacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı 28 Ağustos'ta başlayacak!

84. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ( İEF ) temasının eğitim, onur konuğu ilinin ise Eskişehir olacağı bildirildi.

İzmir Yeni Fuar Alanı'nın yapı kullanım izin belgesi yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 600 milyon lira harcayarak hizmete açtığı Gaziemir'deki Yeni Fuar Alanı'nın Yapı Kullanma İzin Belgesi'nin alınmadığı ortaya çıktı

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

izmir turizm fuarı Haberi

izmir turizm fuarı

İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı'nda GEKA'nın desteği ile Denizli, Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, Denizli standının fuarda... Denizli, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 4-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 8'inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuar'ında tanıtıldı. Fuara Denizli Valisi Şükrü Koeatepe, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale TÜRSAB BYK Başkanı Turan Köseoğlu, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve demek üyeleri, çok sayıda turizm seyahat acente sahibi ile konaklama sektörü temsilcileri katıldı. 


Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen "Travel Turkey Fuarı'na GEKA'nın katkıları ile Aydın ve Muğla illeri de stant açtı. Denizli Turistik en çok ziyaret edilen stantlardan birisi olduğunu söyledi. 


Denizli, Aydın,...