05 / 05 / 2024

İzmir Üçkuyular Pazaryeri

İzmir Üçkuyular Pazaryeri

Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınmasına günler kaldı. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Pazaryeri'ndeki çalışmaların 10 güne kadar tamamlanacağını belirtti.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri nereye taşınacak?

İzmir Haber Ekspres Gazetesi'nin yazarlarından Gülseren E. Yeniçay bugünkü yazısında Üçkuyular Pazaryeri'nin taşınmasını ele aldı. İşte Gülseren Yeniçay'ın o yazısı...

İzmir Üçkuyular Pazaryeri alanına AVM yapılacak!

Bakan Yıldırım, Üçkuyular'da yeni pazaryerinin Balçova Viyadükleri'nin altında kurulmasını talep edep pazarcıların isteğine olumlu cevap verdi. Mevcut pazaryerinin bulunduğu alan AVM olacak.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri'nin nereye taşınacağı konusu tartışıldı!

İzmir'de yaklaşık 30 bin kişiye hizmet veren, 750 esnafın ekmek yediği Üçkuyular Pazaryeri, AVM inşaatı nedeniyle taşınacak. Bu nedenle Fahrettin Altay Meydanı'ndaki pazaryeri için yer arayışı sürüyor.

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinyePark İzmir bugün açılıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, kentin en büyük AVM'si olmaya aday...

İstinyePark İzmir yarın açılıyor!

Orjin Grup imzasıyla İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinyePark İzmir yarın kapılarını açıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, şehirdeki en büyük AVM olmaya aday projelerden...

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

İzmir İstinye Park'ta son durum!

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Ağustos 2019'da tamamlanması planlanıyor. İşte İzmir İstinye Park'ta son durum...

Konak Tramvayı Üçkuyular’a bağlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalat çalışmaları kapsamında 3 Ekim Salı gününden itibaren hattın Üçkuyular bağlantısına başlanacak.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İzmir Üçkuyular'daki imar planı iptal edildi!

İzmir Üçkuyular'da Maliye Meslek Lisesi'nin bulunduğu alanda İmam Hatip Lisesi, cami ile vergi dairesi yapılmasına olanak sağlayan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

İzmir Üçyol-Üçkuyular metrosunda yapım hatası mı var?

İzmir Metrosu’nun Üçyol-Üçkuyular hattında su sızıntıları sürüyor. Son olarak Göztepe istasyonunda gözlenen yoğun sızıntı, hat açılmadan önce ODTÜ tarafından hazırlanan raporu akılları getirdi.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri Temmuz'da açılacak!

Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınmasına günler kaldı. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Pazaryeri'ndeki çalışmaların 10 güne kadar tamamlanacağını belirtti.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri Haberi

İzmir Üçkuyular Pazaryeri

Arsa sahiplerinin tahliye istemesi üzerine kapanan Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınmasına günler kala Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu ve Pazarcılar Odası Başkanı Hamdi Erişen, yeni pazaryeri alanında incelemede bulundu.


Balçova viyadük altına taşınacak olan Üçkuyular Pazaryeri'ndeki düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen başkanlar, kurulacak tezgahların konulacağı zemini, tuvalet ve altyapı alanlarını kontrol etti, MOBESE Sistemi'nin bağlantı geçiş noktalarını inceledi. Pazaryeri'ndeki çalışmaların 10 güne kadar tamamlanacağını belirten Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya esnaf teşkilatı ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirtti. 


İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise pazaryerinin yeni alanının bulunması ve taşınması konusunda kamunun ortak akılla hareket ettiğini dile getirerek, "Başbakanımız Binali Yıldırım, İzmir milletvekillerimiz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu, Balçova Belediye Başkanımız...