02 / 05 / 2024

izmir ucuz kiralık ev

izmir ucuz kiralık ev

2019 yılı 4. çeyrekte İzmir’de kira endeksi 3. çeyreğe göre 2,19, sene başından beri ise 6,56 puan arttı...

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

İstanbul'un bu 3 ilçesinde ucuz fiyata konut ve kiralık ev bulmak mümkün!

Türkiye genelinde konut ve kiralık ev fiyatlarında artış devam ediyor. Ancak bazı illerin bazı ilçelerinde fırsatlar devam ediyor. İşte İstanbul'un en ucuz üç ilçesi...

İstanbul'da kira ortalaması asgari ücretin üzerine çıktı! Bin liradan ucuz kiralık daire yalnızca o 16 şehirde kaldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut kiraları son 1 yılda yüzde 100'ün üzerinde artış gösterdi. Tapusorcom tarafından hazırlanan ‘Gayrimenkul Sektörü Piyasa Analizi 2022 1. Çeyrek’ raporuna göre ülke genelinde il bazında 1000 TL altında kiralık konut bulunan şehir sayısı 16’ya indi.

İzmir'de kiralık ev sorunu büyüyor!

İzmir'de konut satışları hareketlenmeye başlandı.  FCTU İzmir'de konutlara talebin arttığını kiralık konut arzının daralmaya başladığını dile getirdi. 

İstanbul'da kiralık ev dolandırıcılığı artıyor!

İstanbul'da kiralık ev dolandırıcılığı her geçen gün artıyor. Ucuz ilanları gören vatandaşlar binlerce lirasını dolandırıcılara kaptırıyor.

İzmir'de kiralık konut stoku tükendi!

Türkiye'de kiralık ev sorunu gittikçe büyüyor. Özellikle İzmir'de kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

İzmir'de kiralık evlere talep arttı!

İzmir'de kiralık evlere olan talep artışı tavan yaptı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, evlerinden tahliye edilmek istenen kiracılara önerilerde bulundu.

İzmir'de kiralık ev bulmak zorlaştı!

İzmir'de kiralık evlerde talep patlaması yaşanıyor. Özellikle Menderes'te kiralık daire bulmak neredeyse imkansız.

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

İstanbul'da en ucuz kiralık ev nerede?

Megakent İstanbul'da kiralık ve ev fiyatları gittikçe artıyor. Orta ve alt gelir grubu için derlediğimiz bu haberde İstanbul'un en ucuz kiranın hangi ilçede olduğunu görebilirsiniz. İşte İstanbul'da en ucuz kiralık ev...

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

izmir ucuz kiralık ev Haberi

izmir ucuz kiralık ev

İzmir’de kira endeksi 2019 yılının 4. çeyreğinde 3. çeyreğe göre 2,19 puan, 2019 sene başından beri 6,56 puan artış gösterdi. Önümüzdeki 6 ayda ise 1,23 puan artış bekleniyor. İzmir’de ortalama birim kira 13 TL/m2, ortalama kira 1.462 TL, geri dönüş süresi 20 yıl.

EN YÜKSEK ORTALAMA KİRA GÜZELBAHÇE’DE, EN DÜŞÜK İSE KİRAZ’DA 

İzmir’de ortalama kiralarda en düşük fiyat 650 TL ile Kiraz’da, en yüksek fiyatın ise 2.912 TL ile Güzelbahçe’de. Geri dönüş sürelerinde ise en uzun geri dönüş süresinin 37 yıl ile Çeşme, en kısa geri dönüş süresinin ise 17 yıl ile Konak’ta olduğu görüldü. 

İzmir ilçelerinde ortalama birim kira ve geri dönüş süreleri

İlçe Adı

Birim Kira (TL/m2)

Ortalama Kira (TL)