04 / 05 / 2024

İzmir uluslararası bir film platosu olacak

İzmir uluslararası bir film platosu olacak

ASİTEM, İzmir’in uluslararası bir film platosu olması için hükümet ve yerel yönetimin de desteğini alarak harekete geçti. Bin dönümlük plato için yer arayışını sürdüren birlik, film ekonomisinin Bulgaristan’a kaptırılmasını önlemeye çalışıyor

İspanya'da içinde 44 ev ve bir otel olan köy 260 bin Euro'ya satılıyor!

İspanya’nın kuzey batısında yer alan Salto de Castro isimli bir köyün 260 bin Euro gibi bir bedelle satışa çıkarılması uluslararası bir ilgi elde etti.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Kanal İstanbul uluslararası hukuka göre ele alındı!

MÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Kuran, "Kanal İstanbul'a uluslararası bir statü tanınmasından ziyade diplomatik bir atak yapılarak Türkiye'nin bu projeye neden ihtiyaç duyduğunun anlatılması gerekir." dedi. 

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

MUDO Concept'ten uluslararası yarışma!

Ev dekorasyonu ve mobilya sektörünün prestijli markası MUDO Concept, tasarımları desteklemek amacıyla uluslararası bir yarışma olan LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ı düzenliyor.

Uluslararası gayrimenkul borsası yolda!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, uluslararası bir gayrimenkul borsası kuracaklarını duyurdu.

İstanbul’a uluslararası bir finans merkezi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir finans merkezi ve faiz düşüşünü ele alan bir makale yazdı. İşte Halisdemir'in İstanbul'a uluslararası bir finans merkezinin gerekliliğine dair görüşlerini paylaştığı makalesi...

Titanic Hotels Karadeniz'de ilk otelini bu yıl açacak!

55 milyon euroluk yatırımla golf turizmine giren Titanic Grubu, uluslararası bir zincir olmayı hedefliyor. Şirketin yönetim kurulu başkanı Aygün, "Anadolu'da franchise vermeye başlayacağız. Karadeniz'de ilk otelimizi bu yıl açıyoruz" dedi

John Nelson: İstanbul'un finans merkezi olma şansı var!

Lloyd’s Başkanı John Nelson, İstanbul’un üstün bir bölgesel merkez ve küresel çapta etkili bir finans merkezi olma şansının olduğunu ancak bunun gerçeğe dönüşebilmesi için de piyasalarının uluslararası bir yapı kazanmasının şart olduğunu dile getirdi.

İzmir Folkart Life Bornova'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Satışlarına devam eden Folkart Life projesi İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yer alıyor. Proje İzmir'de birçok projeye imza atan Folkart Yapı tarafından yükseliyor. İzmir Folkart Life Bornova'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi uluslararası yarışma ile şekillenecek!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeyi park cennetine dönüştürme konusunda kararlı. Birçok etaptan oluşan ve Beylikdüzü’nün kimliği haline gelecek Yaşam Vadisi Projesi, uluslararası bir yarışma ile şekillenecek.

Bien, Eskişehir’deki Pecha Kucha etkinliğine sponsor oldu!

12 yıl önce Tokyo’da düzenlenen ve 800’ü aşkın kentte yaratıcı insanları buluşturan uluslararası bir etkinlik Pecha Kucha 9 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Peyote’de gerçekleşecek. Yapılacak etkinliğin ana sponsorluğunu Bien üstlendi.

Uludağ yaz turizmine açılacak mı?

Yılbaşı tatilini geçirmek üzere gittiğim Uludağ’da yanıtını aradığım soru şuydu: 50 yıldır ulusaldan uluslararası bir kayak merkezine evrilmesi gerekirken, nasıl olur da “bölgesel” sınırlara çekilir?

İzmir uluslararası bir film platosu olacak Haberi

İzmir uluslararası bir film platosu olacak

İzmir’de uluslararası film yapımcılarının da dahil edileceği dev bir film platosu yapılacak. Projeyi yürüten Anadolu Sinema ve Televizyon Eser Sahipleri Meslek Birliği (ASİTEM), İzmir’in uluslararası bir film platosu olması için hükümet ve yerel yönetimin de desteğini almış...