06 / 05 / 2024

İzmir Üniversitesi iç mimarlık öğrencileri

İzmir Üniversitesi iç mimarlık öğrencileri

İZMİR Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Sektörel Buluşma Günü"nde projelerini tanıttı.

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

İzmir'deki toplanma alanları açıklandı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremden evleri zarar gören ve evlerine girmeye korkan vatandaşlar için İzmir Valiliği tarafından toplanma alanları açıklandı. Bayraklı Aşık Veysel Rekreasyon ve Ege Üniversitesi Kampüs Alanı’nda çadır kurulacak.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Balıkesir Üniversitesi işletmecilerinden 3 ay boyunca kira almayacak!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyet gösteren ticari işletmecilerden 3 ay boyunca kira almayacağını açıkladı.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Osmangazi Köprüsü’nde hisse satışı için JPMorgan’a yetki!

Gebze-İzmir otoyolunun işletmesini üstlenen Otoyol Yatırım A.Ş. potansiyel hisse satışı için uluslararası yatırım bankası olan JPMorgan'ı danışmanlık için yetkilendirdi...

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği davasında istinaf başvurusu reddedildi!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4. İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yapıldı...

İzmir Demokrasi Üniversitesi alanında konuta yer yok! 

İzmir Demokrasi Üniversitesi için Uzundere'de ayrılan 80 hektarlık alanın 42 hektarını konuta açmak için hazırlanan imar planları mahkemeye taşındı...

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı davada istinaf başvurusu yapıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket tarafından İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesi'nde açılan dava hakkında açıklama yaptı..

Selçuk Üniversitesi'ndeki lüks konutun sırrı çözüldü!

Konya Selçuk Üniversitesi içerisine inşa edilen havuzlu lüks konutun fotoğrafının sosyal medyada sıkça paylaşılması üzerine, Rektör Mustafa Şahin'den açıklama geldi. 

İzmir Kınık’ın üniversite hayali gerçek oluyor!

İzmir'in Kınık ilçesinin uzun süredir beklediği üniversite hayali gerçek oluyor. Kınık Üniversitesi için çalışmalara başlanıyor.

İzmir Üniversitesi iç mimarlık öğrencileri Haberi

İzmir Üniversitesi iç mimarlık öğrencileri


İZMİR Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından sektör, iç mimarlar ve üniversiteler arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacı ile gerçekleştirilen "Sektörel Buluşma Günü"nde projelerini tanıtma imkânı buldu.


TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Sektörel Buluşma Günü, Bornova’da bulunan Edward Whittall Köşkü'nde yapıldı. Sektördeki firmalar, iç mimarlar ve üniversiteler arasındaki bağı güçlendirmek ve mesleki birliği sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri de katıldı. Oda başkanları, 34 firma, 400 iç mimar ve mimarın bir araya geldiği etkinlikte, İzmir Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı 20 proje ve iki mobilya da sergilendi.

İşbirlikleri, yeni projeler ve geleceğe yönelik yatırımların konuşulduğu...