12 / 05 / 2024

izmir yaylaköy res

izmir yaylaköy res

İzmir Karaburun İlçesi, Bozköy, Değirmentepe, Kargılık Tepeleri, Yaylaköy köylerinde yapılması planlanan Yaylaköy Rüzgâr Enerji Santrali'nin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

İzmir Bergama’da RES projesi iptal edildi!

İzmir Bergama’da Kozak Yaylası Çamavlu köyü merasına yapılmak istenen rüzgar enerji santralleri (RES) köylülerin kararlı duruşu nedeniyle iptal edildi.

İzmir Bergama’ya RES projesi geliyor!

İzmir Bergama’da Kozak Yaylası Çamavlu köyü yakınlarında rüzgar enerji santralleri kurulacak. Kurulmak istenen RES, köylülerin merasını tehdit ediyor.

İzmir Ovacık RES projesinde çalışmalar yeniden başladı!

İzmir Urla’nın Ovacık Köyüne kurulmak istenen rüzgar enerji santrali (RES) projesi için mahkeme bir davayı daha reddetti, hukuken korumasız kalan ormanda yeniden kesim başladı.

İzmir Ovacık RES projesi protesto edildi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok Akatlı, Urla'nın Ovacık Köyü'nde ormanlık alana kurulması planlanan RES'lere tepki gösterdi. Akatlı Köylü kadınlarla el ele verdi.

İzmir Dereköy'de RES inşaatı başladı!

İZMİR'in balı ve kirazıyla ünlü Dereköy köyünde acil kamulaştırma kararı alınarak, binlerce ağaç kesilip, Rüzgar Enerji Santralı (RES) inşaatına başlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Göztepe Stadı için muvafakat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Büyükşehir Meclis gündemine taşıdı.

İzmir Fuarı yıkılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark'ın içindeki holler ve İsmet İnönü Sanat Merkezi'nin yıkımına başlıyor Yıkımdan sonra uygulanacak projenin son şekli henüz verilmezken, bölgenin kültür, sanat ve spor merkezi yapılması hedeflendi

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

İzmir Örnekköy'de 20 yıllık ruhsat sorunu çözüldü!

Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy Sanayi Sitesi´ndeki 200´ü aşkın dükkânın, 20 yıldır süren ruhsat sorununa ışık oldu. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50´ye yakın dükkân sahibi ruhsatlarına kavuştu.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşümde görüşmeler başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını kentin farklı noktalarında sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karşıyaka Örnekköy'deki 18 hektarlık alan için hazırladığı projesini görücüye çıkardı. Proje için vatandaşlar ile görüşmelere başlanacak.

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy'deki 18 hektarlık alan için hazırladığı projesini görücüye çıkardı. Proje için vatandaşlar ile görüşmelere başlandı.

İzmir Örnekköy’de dönüşüm görüşmeleri yarın başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını kentin farklı noktalarında sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karşıyaka Örnekköy’deki 18 hektarlık alan için hazırladığı projesini görücüye çıkardı. Proje için vatandaşlar ile görüşmelere yarın başlanacak.

İzmir Örnekköy’de kentsel dönüşüm görüşmeleri başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını kentin farklı noktalarında sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karşıyaka Örnekköy’deki 18 hektarlık alan için hazırladığı projesini görücüye çıkardı. İşte projenin ayrıntıları...

izmir yaylaköy res Haberi

izmir yaylaköy res


İzmir Karaburun İlçesi, Bozköy, Değirmentepe, Kargılık Tepeleri, Yaylaköy köylerinde Yaylaköy RES Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan Yaylaköy Rüzgâr Enerji Santraline ilişkin 27 Şubat 2015 tarihinde onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına ait değişiklik yapılan onaylı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı paftası ile plan açıklama raporu, dün askıya çıktı. İmar planı 7 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



1/1000'lik plan için tıklayınız


Plan açıklama raporu için...