19 / 05 / 2024

izmir yeraltı otoparkının inşaatı başladı mı

izmir yeraltı otoparkının inşaatı başladı mı

Metro vagonları için Halkapınar’da 93 milyon liralık yatırımla iki katlı yeraltı otoparkı kurmaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Perşembe gününden itibaren bölgede yeni trafik düzenine geçiyor.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Otoparkın taahhüt edilenden az olması ve müteahhitin sorumluluğu!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için "Ayıplı ifa olarak otoparkın taahhüt edilenden az olması ve müteahhitin sorumluluğu" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Samsun'da hastane otoparkını yasa dışı işletenler yakalandı!

Samsun'da ücretsiz olan hastane otoparkını yasa dışı işletip vatandaşlardan ücret alan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın bodrum kat betonları döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze çarşıda 7 katlı otopark hayata geçirdiği için çalışmalara başladı. 1’inci ve 2’nci bodrum katlarının betonlarını döken belediye ekipleri, 3’üncü bodrum katının beton atma işine başladı. 

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı durdu!

Çanakkale’de otopark sorunu her geçen gün artıyor. Otopark sorununu çözecek proje olarak lanse edilen Cennet Otoparkı’nın inşaatının durması vatandaşların tepkisine neden oldu.

izmir yeraltı otoparkının inşaatı başladı mı Haberi

izmir yeraltı otoparkının inşaatı başladı mı


Genişleyen metro ağında kullanılacak yeni vagonların üretimini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu vagonlar için Halkapınar’da kuracağı 2 katlı yeraltı otoparkının inşaat çalışmalarına başlıyor. Atatürk Stadı önü ile Şehitler Caddesi’nden başlayıp Osman Ünlü Kavşağı ve Halkapınar metro depo alanına uzanan bölgede oluşturulacak ve yaklaşık 93 milyon liraya mal olacak tesisin yapım çalışmaları için, 25 Şubat Perşembe gününden itibaren bölgede yeni trafik düzenine geçilecek. 


Halkapınar Şehitler Caddesi üzerinde yapılacak olan Yeraltı Depolama Tesisi’nin mevcut depolama tesisi ile bağlantısı bulunduğu için öncelikle 2844 Sokak üzerinde bulunan altyapılar deplase edilecek. Deplase çalışmalarının emniyetli olarak yapılabilmesi için 2844 sokağın Şehitler Caddesi ile 2816 Sokak arasında kalan bölümü, Perşembe gününden itibaren yaklaşık 3 ay süre ile tek şerit ve Şehitler Caddesi’ne doğru tek yönlü olarak çalışacak.


Konak,...