05 / 05 / 2024

izmirde arsa maliyetlerinde yükseliş

izmirde arsa maliyetlerinde yükseliş

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Metrekare birim fiyatları 400 liradan 800 liralara, 800 liradan bin 200 liralara yükseldi...

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Antalya OSB'nin arsa metrekare fiyatları yeniden düzenlendi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin arsa metrekare fiyatları, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Yeni arsa metrekare fiyatı mevcut alanlar ve 5. tevsi alanda yapılacak yeni tahsislerde geçerli olacak.

Antalya OSB’de arsa fiyatları yeniden düzenlendi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki arsaların metrekare fiyatı, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Antalya OSB Yönetim Kurulu, 60 dolar olan arsa metrekare birim fiyatını 95 dolar olarak revize etti.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin arsa fiyatları revize edildi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin ( OSB ) arsa metrekare fiyatları, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi.

AOSB yeni arsa fiyatları!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) arsa metrekare fiyatları, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Yeni arsa metrekare fiyatı mevcut alanlar ve 5. tevsi alanda yapılacak yeni tahsislerde geçerli olacak.

AOSB'de arsa metrekare fiyatları yeniden düzenlendi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesinin ( AOSB ) arsa metrekare fiyatları, arsa ve altyapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi.

Antalya OSB'de arsa fiyatları tahsis bedelleri revize edildi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin ( OSB ) arsa metrekare fiyatları, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi.

Arsa maliyetlerinde artış dairelerden 20 metrekare azalttı!

Artan arsa maliyetleri nedeniyle dairelerin küçüldüğünü söyleyen Mehpare Evrenol, KDV artışının da projelerde metrekareleri etkileyeceğini söyledi.

İzmirde, sahibinden satılık 11 bin 100 metrekare arsa!

İzmirde 11 bin 100 metrekare yüzölçümündeki arsa sahibinden satışa çıkarıldı. Üzerine 27 bin 750 metrekare inşaat yapılabileceği açıklanan gayrimenkulün ticari alan olarak kullanılma imkanı da mevcut

Tariş Genel Müdürlüğünden İzmirde satılık arsa!

Tariş Genel Müdürlüğü İzmir Alsancakta satılık depolu arsasını satışa çıkardı. Arsa Umurbey Mahallesi 1497 Sokak No: 8 Alsancak İzmir adresinde bulunuyor

Nazmi Durbakayım: TOKİ arsa göstersin, ucuza konut satalım

Teknik Yapı Holding'in patronu Nazmi Durbakayım:' İstanbul'daki inşaat maliyetlerinde arsa payı yüzde 40 ile yüzde 70 arasında değişti.'

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

izmirde arsa maliyetlerinde yükseliş Haberi

izmirde arsa maliyetlerinde yükseliş

Ege'nin gözde kenti İzmir'de, yeni projelerin yarattığı artan arsa maliyetleri konut fiyatlarını uçuşa geçirdi.


Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, yatırımcıların son birkaç yıldır İzmir'e hızlı bir yönelim gösterdiklerini anlatan Güleroğlu, şunları kaydetti: "Gayrimenkul yatırımcıları için artık Ankara'da yer kalmadı, İstanbul'da zaten ciddi anlamda yer problemi yaşanıyor ama İzmir bakir olduğu için hem yabancı hem de diğer illerde yerleşik yatırımcılar İzmir'de yatırım yapmak için yer arıyorlar. Emlakçılar olarak, yaptığımız görüşmelerde İzmir menşeili olmayan firmaların da İzmir'e gelip yatırım yaptığını görüyoruz. Bunun önümüzdeki yıl içinde daha da hareketleneceğini düşünüyoruz."


PROJELER YÜKSELİYOR 

Güleroğlu, İzmir'de büyük yatırım projelerinin hızla yükseldiğini, bunun fiyatlara da artış yönünde etkisi olduğunu...