17 / 05 / 2024

izmirde yeni kruvaziyer seferleri

izmirde yeni kruvaziyer seferleri

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizminde savaş bölgesinden uzak duran gemilerin İzmir'e yöneldiğini dile getirdi. Demirtaş, yılın ilk yedi ayında İzmir'e 78 sefer düzenlendiğini belitti.

İstanbul'a yeni kruvaziyer yat limanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 3. Turizm Şurası'na katıldı ve toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. 

İzmir Kruvaziyer Limanı imar planına itiraz!

Özelleştirilmesi planlanan İzmir Alsancak Limanı için hazırlanan yeni imar planındaki Kruvaziyer Limanı’na, Konak Belediyesi’nden eksiklikler nedeniyle itiraz geldi. DTO uzlaşma çağrısı yaptı.

Alsancak Limanı'nın yeni imar planı askıda!

Kruvaziyer ve Yük Umanı olarak ayrılan Alsancak Limanı'nın yeni imar planı, Konak Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. Planda Kruvaziyer Limanı başta olmak üzere yapılan değişiklikler var.

İzmir Kruvaziyer ve Yük Limanı ihaleye çıkıyor!

İzmir Alsancak Limanı'nın yeni imar planları, Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından Resmi Gazete'de yayınlandı. İzmir Kruvaziyer Limanı ve İzmir Yük Limanı'nın, 2016'nın ilk yarısında ihaleye çıkarılması öngörülüyor.

Salıpazarı Kruvaziyer Liman projesine yeni lüks otel geliyor!

Hong Konglu lüks otel markası Peninsula, Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk ve BLG Capital Başkanı Serdar Bilgili ile birlikte Salıpazarı Kruvaziyer Liman projesine yeni lüks otel yapacak. Peninsula, projede yüzde 50 hisse sahibi olacak.

Yenikapı yeni liman olacak!

Turizmciler, İstanbul'un yeni limanı olarak Yenikapı'ya göz dikti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

Kruvaziyer turizmi 75 bine ulaşacak!

TÜRKİYE ve Yunanistan kıyılarında alternatif tatil olanağı sunan kruvaziyer gemilere talep artıyor. Geçen yıl 65 bin turistin tercih ettiği turların bu yıl yeni gemilerle 75 bine ulaşabileceği tahmin ediliyor.

Kruvaziyer turizminin yeni tercihi Bodrum!

Bodrum 'a turizm sezonunda gelecek gemi yolcusunda artış olması bekleniyor. Global Liman İşletmeleri Bodrum Yolcu Liman Müdürü Gonca Uygun, kruvaziyer turizmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekrem Demirtaş: Kruvaziyer turizm gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok!

Dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin en tepe yöneticileri ile Cenevre'de buluşan İzmir Ticaret Odas ( İTO ) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer haberleriyle döndü.

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi!

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi. Turistlerin, Hopa Limanı üzerinden Artvin'in tarihi ve turistik yerlerini gezmeleri ve böylece İl'de de yeni bir Turizm hareketliliğinin başlaması temelinde çalışmalara başlandı.

Aziz Kocaoğlu: Kruvaziyer limanı için en uygun yer Bayraklı!

İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu'nda İzmir Limanı'nın geleceği masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yeni kurulacak kruvaziyer limanı için Bayraklı bölgesini adres gösterdi...

Aziz Kocaoğlu: Kruvaziyer limanı Bayraklı’da kurulsun!

İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu’nda bu kez İzmir Limanı’nın geleceği masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni kurulacak kruvaziyer limanı için Bayraklı bölgesini adres gösterdi.

Ekrem Demirtaş: Kruvaziyerde yeni fırsat var!

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş yaptığı açıklamada, Güney Avrupa 'daki limanlarda yaşanan sorunların kruvaziyer şirketlerini yeni arayışlara zorladığını, bunun da Türkiye 'ye yeni fırsatlar sunduğunu bildirdi

izmirde yeni kruvaziyer seferleri Haberi

izmirde yeni kruvaziyer seferleri

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizminde savaş bölgesinden uzak duran gemilerin İzmir'e yöneldiğini dile getirdi. Demirtaş, yılın ilk yedi ayında İzmir'e 78 sefer ile 190 bin 28 kruvaziyer yolcusunun geldiğini belirtirken Ortadoğu'da süren çatışmalar nedeniyle MSC ve Costa'nın İzmir'e 10 yeni sefer eklediğini kaydetti.


Posta...