18 / 05 / 2024

izmirdeki binalar sağlıklı mı

izmirdeki binalar sağlıklı mı

Seçim sonrası piyasalardaki olumlu havanın, inşaat sektörünü de olumlu yansıdığını belirten MÜFED Başkanı Necip Nasır, "Maliyet ve kredi faizleri düştü, yatırımın önü açıldı" dedi.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

Sağlıklı uzun bir yaşam sürdürmek isteyenler bu makineyi tercih ediyor! Arzum Airfryer 3 Şubat 2023 fiyat listesi

1Bu fritöz ile yapacaklarınız sizi şaşırtacak! Arzum'dan teknolojik yenilikleri ile sağlığınızı düşünen Airfrey fiyatları araştırılıyor. Yağsız kızartma modu, geniş iç hacmi ile Arzum Airfryer tüketiticiyle buluşuyor. Peki Airfryer Sıcak Hava Fritözü özellikleri neler ? En ucuza nereden alınır? İşte

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Sağlıklı evlere talep artıyor!

Koronavirüs salgını sonrasında konut tercihleri bir hayli değişti. Fiziksel koşulların insanların temel önceliği haline geldiğini söyleyen Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu belirtti.

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı?

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

izmirdeki binalar sağlıklı mı Haberi

izmirdeki binalar sağlıklı mı

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu'nun, 7 Haziran seçimleri sürecinde ifade ettiği, kentlerin master planlarının yapılması konusunun tekrar gündeme gelmesi gerektiğini kaydeden Nasır, müteahhitler olarak bu konuya özel önem verdiklerini söyledi. 


Her kentin, kendine has bir İçimliği ve yapısı bulunduğunu hatırlatan Necip Nasır, "Önemli olan, bukimük doğrultusunda hazırlanacak bir master planla kentin geleceğini oluşturmak" diye konuştu.

İZMİR'İN ANAYASAYA İHTİYACI VAR... 

Sektör olarak master planın hızlı bir şekilde harekete geçirilmesini istediklerini dile getiren Nasır, "Kentimizin kimliğini ortaya çıkaracak bir Anayasanın yapılması ve uygulanması gerekiyor. Yerel yönetimlere bu işin tamamlanması için 2-3 yıllık bir süre tahdidi konulması lazım. Gerekli personel istihdamı için de destek sağlanmalı. Planlama giderleri de devlet desteğiyle yaşama geçirilmeli" ifadesini kullandı. 


ADA BAZLI PLANLAMA 

İzmir'deki sağlıklı bina stoğunun, yalnızca yüzde 15 düzeyinde olduğu bilgisini veren MÜFED...