02 / 05 / 2024

İzmirdeki CarrefourSa kime satıldı

İzmirdeki CarrefourSa kime satıldı

Sabancı Grubu, İzmir 'de dev bir gayrimenkul satışı yaptı. Sabancı Grubu bünyesindeki CarrefourSa, Karşıyaka Şemikler'deki alışveriş merkezinin arsasını Rönesans Holding'e ait Altunizade Gayrimenkul'e sattı.

CarrefourSA İçerenköy AVM'nin arsası satılıyor mu?

1993 yılında Türkiye'nin ilk hipermarketi olarak hizmete açılan İçerenköy CarrefourSA'nın arsası yatırımcıların dikkatini çekiyor. Gülaylar Grup'un arsa için pazarlık yaptığı iddia edildi.

CarrefourSA İstinye hizmete açıldı!

CarrefourSA İstinye ‘çıpa’ konseptiyle hizmete açıldı. Açılışa Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu da katıldı.

İstinye CarrefourSA 6 milyon TL'ye yenilendi!

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, yenilediği İstinye Hipermarketini “çıpa” konseptiyle 8 Mayıs 2017 vatandaşların hizmetine açtı.

CarrefourSA 630’ncu mağazasını Adana’da hizmete açtı!

CarrefourSA, mağazasını Adana'da düzenlenen törenle hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin yaptığı açıklamada yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Artvin Arhavi'deki sahil dolgu alanı kime ait?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Yıldırım'a Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanım hakkının kime ait olduğunu sordu..

Mesa, Maltepe'deki CarrefourSA arsasını aldı!

2017'de yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Mesa, Maltepe'deki CarrefourSA arsasını 88 milyon TL'ye aldı. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu satın aldıkları arsada konut yapacaklarını söyledi.

Carrefoursa'nın AVM arazileri satışa mı çıkıyor?

Sabancı Holding'in perakendedeki iki önemli gemisinden biri olan Carrefoursa'nın bazı AVM arazilerinin satılacağı gündemde. Bu satışla şirketin ciddi bir nakit akışıyla banka borçlarını kapatacağı konuşuluyor.

Sabancı, Carrefoursa hisselerini satmayacak!

CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi AŞ'nin sahip olduğu AVM'lerin satışına hazırlandığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

CarrefourSA, tekne marketi açtı!

CarrefourSA deniz üzerinde market hizmeti vermeye başladı. “CarrefourSA Mavi” isimli tekne ile Göcek koylarında konaklayan motoryat, gulet, charter, sailing teknelere ve elektriği olmayan restoranlara ulaştırılıyor.

Muhammed Ali'nin 80 milyon dolarlık serveti kime kalacak?

Muhammed Ali'nin ölümü, 80 milyon dolarlık servetinin kime kalacağına dair tartışmaları da beraberinde getirdi. Dört kez evlenen Muhammed Ali’nin yedi kızı ve biri evlatlık olan iki oğlu bulunuyor.

Reysaş GYO Kazan'daki deposunu CarrefourSA'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kazan'daki 10 bin 452 metrekarelik deposunu CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş'ye kiraladı. Firma 1 yılda yaklaşık 500 bin Euro'ya gelir elde edecek.

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

CarrefourSA ile Kiler birleşti!

CarrefourSA tarafından yapılan açıklamaya göre, 8 Temmuz 2015'de devralınan Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Kiler Ankara Mağazacılık Sanayi ve Ticaret AŞ'nin şirketle birleşmesi tamamlandı.

İzmirdeki CarrefourSa kime satıldı Haberi

İzmirdeki CarrefourSa kime satıldı

Sabancı Grubu bünyesindeki CarrefourSa, Karşıyaka Şemikler'deki alışveriş merkezinin arsasını Rönesans Holding'e ait Altunizade Gayrimenkul'e sattı. 87 bin 815 metrekare büyüklüğündeki arsanın satış bedeli ise, 223.6 milyon lira gibi rekor bir fiyat oldu. Kulislerde, Gaziemir'deki Optimum Alışveriş Merkezi'ni de işleten Rönesans Holdingin burada da bir AVM projesi hayata geçirebileceği konuşuluyor. CarrefourSa, satış kararını Kamu Aydınlatma Platformu'na şu şekilde duyurdu: "Şirketimiz mülkiyetinde olan ve ilgili Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde İzmir ili, Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi, 26K.3C pafta, 26024 ada, 1 parselde kayıtlı bulunan taşınmazın üçüncü kişilere satılmasına, karar verilmiştir. 11.02.2015 tarihinde, şirketimiz mülkiyetinde olan ve ilgili Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde taşınmazın Altunizade Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne satış işlemleri tamamlanmış olup tapu devri gerçekleşmiştir."



Yeni...