02 / 05 / 2024

İzmirdeki fetö hastaneleri kapatılacak mı

İzmirdeki fetö hastaneleri kapatılacak mı

OHAL Kararnamesi kapsamında İzmir'de Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmete açıldı.

İstanbul'daki şehir hastaneleri ne zaman açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastanelerinin yapımı devam ediyor. İstanbul'da şehir hastaneleri projesi kapsamında açılacak olan hastaneler tarihi kenti dünyanın sağlık başkenti yapacak. Hastanelerin açılmasıyla İstanbul'da yatak kapasitesi 50 bine ulaşacak.

Türkiye Fırat’ın doğusuna sahra hastaneleri kurdu!

Türkiye, Suriye’de Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/YPG’nin hâkim olduğu sınır hattında sahra hastaneleri kurmaya başladı.

Türkiye Maarif Vakfı Pakistan'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV), Pakistan'da bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait okulların yönetimini devraldı.

'FETÖ'cü emlakçılara operasyon düzenliyoruz' diyerek dolandırdılar!

Kendilerini telefonda, FETÖ üyelerine operasyon düzenleyen polisler olarak tanıtan dolandırıcılar, emekli Ali Rıza Irmak'ın sattığı arsasından ve bankadan çektiği krediden elde ettiği toplam 760 bin lirayı aldı.

FETÖ'cü Akın İpek İngiltere’deki evini kliseye çevirdi!

İngiltere’de dört malikâne alan FETÖ’cü Akın İpek'in bir evi kiliseye çevirdiği belirlendi. İpek’in İngiltere’de kaçmadan önce açtığı davaları kazanamadığı öğrenildi.

Şehir hastaneleri ve maliyetlerine ilişkin 8 soru mecliste!

Şehir hastaneleri ve maliyetleri TBMM gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri hizmete açıldı!

Şehir hastaneleri projesinde iki hastanenin daha sonuna gelindi. Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim tarihinde hasta kabulüne başladı. 

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Kayseri'de inşaat firması sahibine FETÖ'den tutuklama!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir inşaat firması sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.T. mahkemece tutuklandı.

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine ipotek koyuldu!

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine borç nedeniyle ipotek koyuldu. Hesapları dondurulan FETÖ'nün taşınmazları satışa çıkarıldı. 

İzmirdeki fetö hastaneleri kapatılacak mı Haberi

İzmirdeki fetö hastaneleri kapatılacak mı

İzmir'de, Olağanüstü Hal (OHAL) Kararnamesi kapsamında kapatılan Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmete açıldı. Bina, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne devredilerek ek hizmet binası olarak hizmet verecek.


İzmir'de, Olağanüstü Hal (OHAL) Kararnamesi kapsamında kapatılan Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmet vermeye başladı.Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine (TEAH) devredilen Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi, TEAH Bornova Ek Hizmet Binası olarak hastalara hizmet veriyor.


TEAH Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, hastanede düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, hastanede cerrahi, dahiliye, çocuk hastalıkları, fizik tedavi, jinekoloji-onkoloji ve genel kliniklere ait 6 servis ile erişkin, çocuk, yenidoğan yoğun bakım servisleri, koroner anjiyo, endoskopi, tıbbi...