30 / 04 / 2024

İzmirgaz ödemiş

İzmirgaz ödemiş

İzmir'in doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, Ödemiş ve Kiraz ilçelerinin doğalgaza kavuşması için teknik etüt çalışmalarını başlatırken, Tire ilçesinde mevcut şebekeyi genişletme yönünde karar aldı.

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire Demiryolu'nun yapımı TBMM'de!

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Demi Moore banyosunu neden ofise çevirdi?

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızları arasında olan Demi Moore, yine en çok takip edilen isimlerden biri... Bunun nedeni de banyosunu ofise çevirmesi.

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 ihalesi yarın!

İzmir İli Ödemiş İlçesi 468 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet 8 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ödemiş-Kiraz Hızlı Tren Demiryolu Yapımı Projesi meclis gündeminde!

Ödemiş-Kiraz Hızlı Tren Demiryolu Yapımı Projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesi meclis gündeminde!

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ödemiş 468 konut ihalesi 9 Ekim'de!

TOKİ'nin İzmir İli Ödemiş İlçesi 468 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 9 Ekim'de...

Ödemiş'te baraj havzasındaki iki mahalle taşınıyor!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Derebebekler Mahallesi'nin bir kısmı ile Dereuzunyer Mahallesi'nin tamamı, yapımı süren Rahmanlar Barajı havzasında kaldığı için kamulaştırıldı. 

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1!

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

TOKİ 2019 İzmir Ödemiş Zeytinlik kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Ödemiş Zeytinlik projesindeki 468 adet 2+1 ve 3+1 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ 50 bin konut İzmir Ödemiş kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Ödemiş projesinde yer alan 468 konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi 12 Temmuz'da!

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi 12 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. Projede toplam 468 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ imzası ile TOKİ İzmir Ödemiş'te inşa edilen 468 konutun kura çekim tarihi açıklandı. Peki TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

İzmirgaz ödemiş Haberi

İzmirgaz ödemiş


İzmir'in doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, Ödemiş ve Kiraz ilçelerinin doğalgaza kavuşturulması için ön fizibilite çalışması başlatırken, Tire ilçesi için mevcut şebekenin genişletilmesi yönünde çalışmalarını hızlandırdı.

Ödemiş, Kiraz ve Tire ilçelerinden gelen talepleri değerlendiren İzmirgaz, 2014 yılı içerisinde yatırım programına yön verebilmek için saha etütlerini başlattı. İzmirgaz'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Temiz enerji doğalgazın ilçelerine gelmesi yönünde yoğun talepte bulunan Ödemiş ve Kiraz bölgeleri için teknik etüt ve bütçe çalışmalarına başlandı. Oluşturulan teknik ekibin yapacağı analizlerin değerlendirilmesinin ardından uzun süre hava kirliliğinden yakınan ve doğalgaz talebinde bulunan bölgelerin doğalgaza kavuşturulması yönünde bir yol haritası belirlenecektir." 


"Amacımız çok fazla ilçeye ulaşmak"

Öte yandan 2010 yılında doğalgaza kavuşan Tire ilçesi içinde gelen talepler doğrultusunda genişletme çalışmalarının devam ettiğinin belirtildi. 

Ödemiş ve Kiraz...