28 / 04 / 2024

İzmit Alikahya Pazar Yeri temel atma töreni

İzmit Alikahya Pazar Yeri temel atma töreni

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.

İzmit Alikahya’da tapu sevinci!

İzmit Belediyesi'nin Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gerçekleştirdiği şuyulandırma çalışması tamamlandı.

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmit Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

İzmit Üniversite Pazarı'nda sona gelindi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yapım çalışmalarında sona gelinen ve Türkiye’de ilk olacak üniversiteli pazarı inşaatını inceledi.

İzmit Modern Hayvan Pazarı'nda kiralık kafeterya!

İzmit Belediyesi’nin Solaklar Yolu üzerindeki Modern Hayvan Pazarı’nda bulunan kafeteryanın ihale yoluyla kiraya verileceği belirtildi.

İzmit Alikahya'da yeni yollar açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Alikahya’da yol açma, Yeşilova’da da parke çalışması yapıldı.

İzmit Üniversiteli Pazar'ın inşaatı tamamlanıyor!

İzmit'te hayata geçirilen Üniversiteli Pazar inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Türkiye’de tek olacak üniversiteli pazarı, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe yerleşkesinde yaklaşık 1039 metrekarelik alanda yapılıyor.

İzmit Alikahya'ya 45 ton asfalt!

İzmit’teki mahalle inceleme gezileri Alikahya Fatih Mahallesi ile devam etti. Mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi İbrahim Kılıç ve daire müdürleri katıldı.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

İzmit Alikahya Pazar Yeri temel atma töreni Haberi

İzmit Alikahya Pazar Yeri temel atma töreni


İzmit’teki kapalı pazarların sayısı artıyor. Halen Kuruçeşme, Akmeşe, Ayazma, Yeşilova, Plajyolu ve Yenişehir Mahallesinde bulunan kapalı pazarlardan biri de Alikahya’da yapılıyor.


Alikahya Fatih Mahallesi’nde bin 800 metrekare kapalı alanı bulunacak pazarın temeli 7 Nisan Cuma günü saat 18.00 de atılacak. Bir süre önce 1 milyon 977 bin 899 liraya ihale edilen Alikahya kapalı pazarda satış alanlarının yanı sıra zabıta odası, bebek emzirme odası, bay-bayan tuvaletler, bay-bayan mescit, abdest alma yerleri, çay ocağı ve depo gibi alanlar bulunacak. Cuma günü saat 18.00 de düzenlenecek törenle temeli atılacak kapalı pazarın yıl sonuna kadar hizmete gireceği kaydedildi.



İzmit...