07 / 05 / 2024

izmit aquapark

izmit aquapark

Kocaeli’nin ilk aquaparknın İzmit’te yapılacağı öğrenildi. Tepeköy Mahallesi’nde mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait yüzme havuzunun olduğu alana çok modern bir aquapark yapılacak. B

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Sivas Aquapark projesi 18 Ocak'ta açılacak!

Sıcak Çermiği bir ‘Termal Kent’ olarak yapılandırmayı planlayan Sivas Belediyesi Aquapark projesini 18 Ocak'ta hizmete açıyor.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Amara Dolce Vita’ya Mega Aquapark geliyor!

Antalya’nın en gözde otellerine sahip Kilit Hospitality Group  (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark geliyor. Mega Aquapark için proje çalışmalarına başlandı.

İzmit Aquapark açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’ye kazandırılan Aqupark projesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

İzmit Aquapark bugün açılıyor!

İzmit Belediyesi'nin hayata geçirdiği aquapark projesinin açılışı bugün saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İzmit Aquapark 12 bin 600 TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde yapılan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeteryanın ihaleleri yapıldı.

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi

Sivas Aquapark'ın ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi hayata geçireceği Aquapark ihalesini iki tesis olarak gerçekleşti.

Kocaeli Aquapark Projesi'nin inşaatı başladı!

Temeli geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde atılan Kocaeli Aquapark Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Proje 6 milyon TL'ye mal olacak.

Kocaeli aquapark projesinin temeli atıldı!

Kocaeli’nde ilk olacak ve 12 ay boyunca faaliyette bulunacak olan aquaparkın temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı.

Kocaeli'nin ilk aquaparkının temeli atılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli’nin ilk aquaparkının inşaatına gitti ve temel atma töreni öncesi çalışmaları inceledi.

izmit aquapark Haberi

izmit aquapark


Kocaeli’nin ilk aquaparknın İzmit’te yapılacağı öğrenildi. Tepeköy Mahallesi’nde mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait yüzme havuzunun olduğu alana çok modern bir aquapark yapılacak. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile yapılacak aquaparkın ihalesi 27 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek. Sosyal tesisin de bulunduğu 5358 metrekarelik alandaki aquapark projesi kapsamında, mevcut durumdaki yüzme havuz iyileştirilerek üstü kapatılacak, buna ek olarak soyunma odaları, kafeterya, kaydırak, çocuklar için havuz ve eğlence alanları yapılacak. Yetkililer, Kocaeli’nde ilk olacak aquapark alanındaki havuzun yazın açık, kışın da kapalı şekilde 12 ay boyunca hizmet vereceğini de söylediler.



İzmit...