07 / 05 / 2024

izmit arızlı toki kura sonucu 2015

izmit arızlı toki kura sonucu 2015

TOKİ Kocaeli Arızlı projesinde dairelerin fiyatları 46 bin 829 TL'den başlıyor. Projede 24 tane daire kurayla satılıyor. İşte İzmit Arızlı TOKİ kura 2015...

TOKİ Kocaeli Arızlı kura çekilişi bugün!

TOKİ Kocaeli Arızlı kura çekilişi bugün saat 14:00'te gerçekleşecek. Kura kapsamında 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 24 adet daire satışa sunuluyor.

TOKİ peşinat soruları yanıt arıyor! TOKİ yüzde 10 peşinat ne kadar? TOKİ yüzde 10 peşinat ne zaman ödenir?

TOKİ peşinat soruları şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinatların ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu!

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in depremzedelere hibe ettiği konutlardan 17 Temmuz’a kadar tahliye etmeleri istenmişti. Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017!

Kocaeli Arızlı alt gelir grubu TOKİ Evleri’nde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017...

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

Hüseyin Sözlü: TOKİ'nin tecrübesini Sinanpaşa'ya bekliyoruz!

Başkan Sözlü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığı'na Göl Mahallesi ve Sinanpaşa'daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verildiğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Türkiye'nin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ'si Akyurt'ta yapıldı!

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 8 bin 100 nüfuslu bir ilçeyken 180 fabrikanın bulunduğu şimdi dünyanın en büyüklerinden biri olacak fuar alanına ev sahipliği yapmaya hazırlanan ilçenin gelişimini ahlattı.

Kocaeli Arızlı'da 56 konut tahliye edildi!

İzmit Arızlı'da TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için 2013 yılında yaptırılan konutlar sahiplerine teslim edilmişti. 396 konuttan 56'sının amacına uygun kullanılmadığı tespit edildi.

Mersin Kapızlı'ya arıtma tesisi yapılacak!

Mersin Belediye Meclisi, Kapızlı Mahallesi’ne arıtma tesisi yapılmasını onayladı. CHP’li Meclis Üyesi Tuba, Mersin’in en güzel kıyısına arıtma tesisi yapılmasının doğru olmadığını belirtti.

Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları güvenli hale getirildi!

Güvenlik sıkıntıları yüzünden sık sık şikayetlerin geldiği Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları, bir süre önce yeni bir yönetim anlayışıyla tanıştı. TOKİ Arızlı Konutları artık kamera sistemiyle daha güvenli bir hale getirildi.

Uşak'ta Küçükbaş Damızlık Test ve Ar-Ge Ünitesi açıldı!

Uşak Eşme koyunun ve geleceğe yönelik çalışmalar çerçevesinde Kolonkaya köyünde "Küçükbaş Damızlık Test ve Ar-Ge Ünitesi" törenle açıldı.

izmit arızlı toki kura sonucu 2015 Haberi

izmit arızlı toki kura sonucu 2015

Toplu Konut İdaresi tarafından satış sürecinin başvuru sürecinin 31 Aralık'ta sona geldiği İzmit Arızlı projesinde 24 tane daire kura yöntemiyle satılıyor. 


Dairelerin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı İzmit Arızlı TOKİ projesinde daireler alt gelir grubuna özel 46 bin 829 TL ile 61 bin 901 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


İzmit Arızlı TOKİ kura 2015

İzmit Arızlı TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Kuralar saat 14:00'te İzmit Belediyesi Yunus Emre Nikah Salonu'nda yapılacak.


Kura listesi