05 / 05 / 2024

İzmit Bağçeşme arsa

İzmit Bağçeşme arsa

İzmit Bağçeşme'nin her yeri şantiye görünümünde. Bir gün önce boş olan arsa, bir gün sonra inşaata başlanmış halde görülebiliyor. İzmit Bağçeşme'de arsa fiyatları tavan yaptı.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.  DAP Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da iki arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 29 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Çeşme'de KDV'den muaf arsa satılacak! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa fırsatı!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Çeşme'de 2 bin 283 metrekarelik arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili tüm detaylar...

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Çeşme'de 120 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 120 milyon TL olarak belirlendi.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

İzmit Bağçeşme arsa Haberi

İzmit Bağçeşme arsa

İzmit Bağçeşme bölgesinde konutlaşma, ekonomik krize rağmen hız kesmedi. Bağçeşme'nin her yeri şantiye görünümünde. Bir gün önce boş olan arsa, bir gün sonra inşaata başlanmış halde görülebiliyor. Bölgedeki arsa sahipleri de bunu görünce, fiyatlarını her geçen gün artırmaktan kaçınmıyorlar. 

Bölgede arsa fiyatları öyle prim yaptı ki ne altın, ne dolar, ne de faiz yanşamaz. 

'Şu anda bu yüksek fiyatlarla arsa satılıyor mu?' sorusuna vereceğimiz cevapsa, 'Kesinlikle hayır' olacaktır. 


METREKARESİ BİN TL 


Bağçeşme'de arsa fiyatları metrekaresi 1.000 TL'ye kadar yükseldi. Konunun uzmanlarıysa, bu fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyor. Neredeyse bölgede metrekaresi 700 TL'den aşağıya arsa bulmak imkansız gibi oldu. Bölgedeki satılık arsa sayısının zaten sınırlı sayıda olması da fiyatların artmasına sebep gösteriliyor. 

Bölgedeki arsa fiyat farklılığını belirleyen faktör ise deniz manzarası. Arsa denize bakıyorsa çok...