14 / 05 / 2024

izmit belediyesi fen işleri müdürlüğü

izmit belediyesi fen işleri müdürlüğü

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Şahinler Köyü'ndeki çeşmeyi yeni baştan düzenledi. Proje çerçevesinde eski çeşme yıkılarak yerine çok daha kullanışlı ve estetik açıdan güzel bir çeşme yapıldı

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

İzmit Belediyesi'ne ait çay bahçesine 1.4 milyon TL'lik teklif!

İzmit Belediyesi'ne ait Fevziye Çay Bahçesi’nin 4. ihalesinde aylık 40 bin TL kira teklifi verildi. Firma 3 yıllık kira bedeli olan 1 milyon 440 bin lirayı peşin ödeyecek...

İzmit Belediyesi’nden vergi mesaisi!

İzmit Belediyesi yetkilileri Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs Perşembe günü olduğunu hatırlattı.

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki bazı yerler kiraya verildi!

İzmit Belediyesi, Erdoğan Çakır başkanlığında gerçekleştirdiği ihaleyle mülkiyetinde bulunan bazı yerleri kiraya verdi.

İzmit Belediyesi'nden restorasyon ihalesi!

İzmit Belediyesi, Akcakoca Mahallesi 378 Ada 24 nolu parselde bulunan sivil mimarlık örneği tescilli bir yapının restorasyonu için 30 Mart 2018 tarihinde bir ihale yapacak.

İzmit Belediyesi gayrimenkul satışından 8.5 milyon kazandı!

İzmit Belediyesi, satışa çıkardığı gayrimenkullerden yaklaşık olarak 8,5 milyon lira gelir elde etti.

İzmit Belediyesi'ne ait 17 gayrimenkul satılıyor!

İzmit Belediyesi’nde yeni bir satış ihalesi var. İzmit Belediyesi mülkiyetinde yer alan 17 taşınmazın satış ihalesi yarın yapılacak.

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri kiralıyor!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri ihaleyle kiraya verecek. Kiralama ihalesiyle ilgilenenlerin 19 Aralık Salı gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

İzmit Belediyesi'ne ait 13 işyeri kiraya verilecek!

İzmit Belediyesi'nin mülkiyetinde olan 13 işyeri ihale yönetimi ile kiraya verilecek. İşyerleri için yapılacak kiralama ihalesi için tarih belirlendi.

İzmit Belediyesi 14 adet arsa sattı!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 24 yerin satışı için ihale düzenledi. Emine Zeybek başkanlığında gerçekleştirilen ihalede 24 yerin 14’ünün satışı gerçekleşti.

İzmit Belediyesi 10 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 10 gayrimenkulünü kiralamak için ihaleye çıkarıyor.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

izmit belediyesi fen işleri müdürlüğü Haberi

izmit belediyesi fen işleri müdürlüğü

Köy meydanında bulunan ve sağlıksız olan çeşmenin düzenlenmesi yönünde İzmit Belediyesine talepte bulunuldu. Köylülerin talebini anında değerlendiren Fen İşleri ekipleri, söz konusu yere yönlendirildi. Belediye yetkilileri çeşme ile ilgili önce proje hazırladı. Proje çerçevesinde eski çeşme yıkılarak yerine çok daha kullanışlı ve estetik açıdan güzel bir çeşme yapıldı. Çeşmeye deponun yanı sıra köydeki hayvanların su içmeleri için iki kademeli yalak da yapıldı. 

Çeşmenin tamamının mermerle kaplandığını söyleyen yetkililer, köylülerden gelen talep doğrultusunda çeşmeye Şehit Zeki Aktan'ın adının verildiğini...