30 / 04 / 2024

izmit belediyesi imar

izmit belediyesi imar

Merakla beklenen İzmit Belediye Meclis Toplantısında imar planları masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen toplantıda CHP’li Meclis Üyesi Arsal Arısal imar planı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

İzmit Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

İzmit Belediyesi Mayıs dönemi meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

İzmit Belediyesi arsaları ticari amaçla işletiyor!

Tuncer Rıfat Barın, Gölkaypark’ın Büyükşehir Belediyesi’nin sitesinde yer alan parsellerin paftasının kaldırıldığını ve göletin bir kısmının sahipleri olmasına rağmen İzmit Belediyesi tarafından ticari amaçla işletildiğini belirtti.

İzmit'te yeşil alanlar imara açıldı!

Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı oturumunda başta Başiskele olmak üzere ilçelerdeki birçok yeşil alan imara açıldı. CHP, yeşil alanların imara açılmasına itiraz etti ancak AKP’li üyelerin çoğunluk oylarıyla teklifler meclisten geçti.

İzmit Belediyesi'nden inşaat ruhsatları için cepten bilgilendirme!

İzmit Belediyesi, inşaat ruhsatları konusunda hak sahiplerine her aşamada SMS ile bilgilendirmede bulunuyor. İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde bir ay içinde 105 adet yapı ruhsatı düzenlendiği kaydedildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatıldı!

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Beşiktaş Belediyesi'nden imar barışı hatırlatması!

Beşiktaş Belediyesi imar barışı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. İmar barışında hedef vatandaşların devletle ihtilaflı durumunu ortadan kaldırmak, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olan yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırmak.

Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüyor!

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi toplanıyor. Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütecek.

izmit belediyesi imar Haberi

izmit belediyesi imar

İzmit Belediyesi, merakla beklenen Şubat ayı meclis toplantısını resmen gerçekleştirdi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmit Belediye Meclis Toplantısında Merkezi İş Alanı Projesinde olan ve Millet İttifakının yaptığı oy birliği ile reddedilen gündemle ilgili AKP'lilere cevap veren CHP’li Meclis Üyesi Arsal Arısal, “Bu planı haklı gösterebilmek için yüzlerce dönüm tarım alanları sanayi alanına çevrilmiştir. Nasıl böyle bir teklif meclisten oy çokluğuyla geçer. Bunu mantığımız ve vicdanımız kabul etmiyor” ifadelerini kullandı.
 
Gerçekleştirilen toplantıda önemli açıklamalar yapan İzmit Belediye Başkanı Avukat Fatma Kaplan, başkanlığını yaptığı toplantıda 18 maddenin görüşüldüğü ve sonuca bağlandığını açıkladı. Merkezi İş Alanı Projesinde bulunan bir alanın Akaryakıt İstasyonu olarak düşünülmesine karşı meclis gündemi oy çokluğuyla reddedildi.

Kişiye özel plana izin yok

CHP’li Meclis Üyesi Arsal Arısal gündem...