03 / 05 / 2024

İzmit Belediyesi park yatırımları

İzmit Belediyesi park yatırımları

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 8 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Mahalle gezisinde Bora Sokak’taki park yapım çalışmaları da incelenerek vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi.

İzmit Belediyesi'nden yeni park!

İzmit Belediyesi, yeni çocuk oyun alanları kazandırıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Alikahya Atatürk Mahallesi Semerkant Caddesi’nde 110 metrekarelik alana çocuk oyun alanı yapılıyor.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

İzmit Belediyesi’nden 433 dairelik proje!

İzmit Belediyesi’nin Gültepe şantiye alanına kat karşılığında yapılacak konutların ihalesi yapıldı. İhaleye 5 teklif geldi.

İzmit Belediyesi'nden Emlak Vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi'nin yetkilileri Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi konusunda vatandaşı uyardı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

İzmit Şehit Mete Sertbaş Parkı hizmete giriyor!

Park yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Orhan Mahallesi Şeref Sokak’ta hayata geçirdiği Şehit Mete Sertbaş Parkı'nı hizmete açıyor.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

İzmit Belediyesi 28 yeri bugün kiralıyor!

İzmit Belediyesi tarafından 28 yer 3 yıllığına kiraya verilecek. İhale bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

İzmit Belediyesi'nden kiralık ATM!

İzmit Belediyesi Halkevi yanındaki benzinlikte 2 adet, Yahya Kaptan Mahallesi Arastapark’ta 4 adet, Yenişehir Mahallesi’ndeki Opet karşısında da 2 adet ATM'yi kiraya verecek.

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

İzmit Belediyesi’nden asansör kazası açıklaması!

İzmit Belediyesi’nden Kent Konut 3.Etap’ta meydana gelen asansör kazasıyla ilgili açıklama yapıldı.İşite o açıklama...

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Şehitkamil'e 22 bin metrekarelik park!

Şehitkamil Belediyesi, yeni yerleşim bölgesinde yer alan Fıstıklık Mahallesi’ne çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fıstıklık Mahallesi’ne yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde park yapılıyor.

İzmit Belediyesi park yatırımları Haberi

İzmit Belediyesi park yatırımları


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 8 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor.


Haftanın en az 2 günü düzenli şekilde tekrarlanan son mahalle inceleme gezisi Şirintepe ile devam etti.


Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinin yer aldığı inceleme gezisinde mahalle muhtarı Nilgün Düzen de hazır bulundu.


Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler, cadde ve sokakları tek tek dolaşarak eksikleri yerinde tespit ettiler. Mahalle gezisinde Bora Sokak’taki park yapım çalışmaları da incelenerek vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi.


Ekopark’ta da incelemelerde bulunan Başkan Vekili Bulut, çocuklara top hediye etti.



İzmit...