05 / 05 / 2024

İzmit Belediyesinde yol çalışması

İzmit Belediyesinde yol çalışması

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün şehrin dört bir yanındaki titiz çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Alikahya Atatürk Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi’nde eskiyen yollar yenilendi.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

İzmit Yeni Hamam restorasyonunda öğrenciler için yol yapıldı!

İzmit Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi 396 ada 3 parselde bulunan Yeni Hamam’da süren restorasyon çalışmaları nedeniyle, öğrenciler için yol yapıldı.

İzmit Akmeşe'deki 1500 metrelik yol genişletildi!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin değişik yerlerindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler en son Akmeşe Atatürk Mahallesi’ndeki 1500 metre uzunluğunda olan yolu genişletti.

İzmit Büyükşehir'den yeni yol!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yeni bir yol oluşturuyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak.

Kocaeli'de yol yapımı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından İzmit merkez ve köylerde yol yapımı için ihale yapıldı.

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor!

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in girişimleriyle Sapanca’dan İzmit’e uzanan karayolu duble yol olarak düzenleniyor.

İzmit-Kandıra arası duble yol inşaatı başlıyor!

İzmit- Kandıra arasında trafiği rahatlatmak için duble yol yapılacağı bildirildi. Açıklamada, Kocaeli'nin trafiğinin her geçen gün rahatladığı, kent merkeziyle ilçeler arasında da kolay ulaşım için yeni yatırımların bir bir gerçekleştiği belirtildi.

İzmit Kandıra arası duble yol çalışması başlıyor!

İzmit-Kandıra yolunun 2 gidiş, 2 geliş şeklinde duble yola çevrilmesi için çalışma başlatılıyor. Bu kapsamda ihalenin 8 Ekim'de yapılması planlanırken, yol çalışmalarına bu yıl içinde başlanması bekleniyor.

İzmit-Kandıra arası duble yol oluyor!

İzmit-Kandıra yolunun 2 gidiş, 2 geliş şeklinde duble yola çevrilmesi için çalışma başlatılıyor. Bu kapsamda ihalenin 8 Ekim'de yapılması planlanırken, yol çalışmalarına bu yıl başlanacak.

İzmit-Kandıra arasına duble yol yapılacak!

İzmit Kandıra arasının 2 gidiş 2 geliş duble yol olması için ihale, 8 Ekim 2015’te yapılacak.İzmit’in yanı sıra Yalova ve Bursa’nın Karadeniz’e açılan kapısı olan mesafe, artık yapılacak duble yol ile daha rahat ve güvenle kat edilebilecek.

İzmit-Kandıra arası duble yol olacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra arasının 2 gidiş, 2 geliş duble yol olması için ihalenin 8 Ekim Perşembe günü yapılacağını bildirdi.

İzmit TOKİ ve Ormanköy Konutları'na yol müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesinde yer alan TOKİ Konutları ile Ormanköy Konutları arasındaki yolda çalışmalara başladı. 20 bin metreküp kazının yapılacağı çalışmalarda 1,1 kilometre yol asfalt ile kaplanacak.

İzmit Belediyesinde yol çalışması Haberi

İzmit Belediyesinde yol çalışması

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün şehrin dört bir yanındaki titiz çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Alikahya Atatürk Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi’nde eskiyen yollar yenilendi. Yetkililer, Atatürk Mahallesi Taşkın Sokak’taki çalışmada 850 metrekare parke, 200 metre de oluk kullanıldığını söyledi. Belediye ekiplerince Yenişehir Mahallesi Baskın Sokak’ta da yenileme çalışması yapıldı. İSU’nun alt yapı çalışması sırasında bozulan söz konusu sokakta 900 metrekare parke, 300 metre oluk kullanıldığı öğrenildi. Yapılan çalışmaları sevinçle karşılayan vatandaşlar, “Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.


Manşet...