20 / 05 / 2024

İzmit Darıcaya Yat Limanı tesisi mi yapılacak

İzmit Darıcaya Yat Limanı tesisi mi yapılacak

Darıca’da yapılması planlanan bin 500 kişilik dev yat projesi için 3 Eylül Perşembe günü Çevresel Etki Değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

Dar gelirli vatandaşlara 1.100 TL yatırılıyor! Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın!

Dar gelirli vatandaşların hesaplarına 1.100 TL yatırılıyor. Söz konusu ödemeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor. Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın...

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Dar gelirliye Aile Bakanlığı desteği peşi sıra geliyor! 1250 TL tek tek hesaplara yatıyor! 2023 Aile Destek Paketi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı milyonlarca vatandaşa maddi destek veriyor. Dar gelirliye devlet desteği peşi sıra geliyor! 1250 TL tek tek hesaplara yatıyor! 2023 Aile Destek Paketi...

12 ay boyunca hesaplara 650 TL yatıyor! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alabilir! Dar gelirli aileler dikkat!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve çocuk sahibi olan hanelere 350 lira ile 650 lira arasında destek ödemesi yapıyor. Peki Çocuk Destek Bileşeni hesaplara yatırıldı mı? İşte ayrıntılar...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Konsept Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Konsept Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkal Binici tarafından kuruldu.

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasarcı tarafından kuruldu.

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şamil Poyraz, Salih Aslan Gönlüşener, Bahadır Ünal ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erdem Akcıl ve Ömer Çetin tarafından kuruldu.

Pango Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Pango Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Sözeri Gayrimenkul Yatırım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözeri Gayrimenkul Yatırım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sözeri tarafından kuruldu.

İzmit Darıcaya Yat Limanı tesisi mi yapılacak Haberi

İzmit Darıcaya Yat Limanı tesisi mi yapılacak

İzmit’te ve Başiskele’de inşa edileceği sıkça dillendirilen yat limanı Darıca’ya inşa edilecek. Bin 500 kişi kapasiteli olarak inşa edilecek olan yat limanı için Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 50 milyon Euro’luk yatırım yapacak. Belediyenin çalışması sonrasında Bayramoğlu mevkiinde yat sahipleri için özel bir mekan oluşturulmuş olacak. Yeni Bayramoğlu Marina (Yat Limanı Tesisi) projesi için 3 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te İMKB Darıca Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısı gerçekleştirilecek.


Bizim...