28 / 04 / 2024

izmit derince inci evleri

izmit derince inci evleri

Kent Konut A.Ş. imzası ile inşa edilen Derince İnci Evleri projesi 15 blok olarak hayata geçiriliyor. Derince İnci Evleri projesi Kocaeli Derince'de toplam 204 adet konut halinde yükseliyor

Kocaeli Derince İnci Evleri'nin havadan videosu!

Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Derince İnci Evleri projesi 15 blok halinde toplam 204 konuttan meydana geliyor. Derince İnci Evleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İzmit Derince'ye Sağlık Parkı inşa edilecek!

Manşet Kocaeli Gazetesi yazarı Cemalettin Öztürk bugünkü yazısında İzmit Derince ilçesinin eksiklerini dile getirdi. İşte Cemalettin Öztürk'ün o yazısı...

İzmit Derince köy yolları düzenlendi!

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmit İlçe Orman İşletme Deposu ile Derince Terziler grup yollarını modern hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Derince ilçelerinde bağlı 31 köy yolunda hummalı bir çalışma yapıyor.

İzmit Derince'de Yaşar Kemal'in adı parka verilecek!

Derince Belediye Meclisi’nin temmuz ayı oturumunda, Yaşar Kemal’in adı bir parka verilmek için oylandı. Ancak AKP’li 14 meclis üyesinin yarısı aleyhte oy kullandı. Usta Yazar’ın adı muhalefetin ısrarıyla parka verildi

Derince'nin yeni projeleri tanıtıldı!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıttı. Derince Belediye Baştanı Ali Haydar Bulut"Derince cazibe merkezi olacak" dedi.

Kocaeli ve Derince Belediyesi askeri hastane arazisini inceledi!

TOKİ ’ye devredilen eski askeri hastane arazisinde incelemelerde bulunan başkanlar, buranın Derince halkının menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde kullanılacağını belirtti.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

İzmit Derince'de kamulaştırma kararı alındı!

Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısında bazı bölgeler için kamulaştırma ve bazı iş yerleri için de idari para cezası kesilmesi kararları alındı. Büyükakın başkanlığında yapılan toplantıda önemli kararlar alındı.

Derince'de yeşil alan imarlı alana yüzme havuzu yapımına tepki geldi!

Derince Yavuz Sultan Mahallesi'nde daha önce Çim halı saha olan ve imar planında yeşil alan olarak görünen alana Derince Belediyesi'nin yüzme havuzu yapma istemesi mahalle halkının tepkisine neden oldu.

Atatürk Orman Çiftliği için 41’inci dava!

Atatürk Orman Çiftliği'nde inşa edilen yapılarla ilgili birçok kez yargıya giden meslek odaları, 41’inci davayı açacak. Mimarlar Odası, Botanik Bahçesi bahanesi ile yapılaşmanın amaçlandığını vurguluyor.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

Trabzon 1461 Konutları 1' inci etap teslimleri 2016 Ocak' ta!

Baysal İnşaat imzasıyla yükselen Trabzon 1461 Evleri 3 etaptan oluşacak. Projenin 1.etabında toplam 290 adet daire yer alıyor. Trabzon 1461 Konutları 1' inci etap teslimleri 2016 Ocak' ta yapılması planlanıyor.

Trabzon 1461 projesi 2' inci etabının inşası Mayıs ayında başlıyor!

Trabzon 1461 projesi 3 etaptan oluşacak. 1. etapta 10 blok şeklinde yükselen proje 2. etabında 12 blok olarak yükselecek. Trabzon 1461 projesi 2' inci etabının inşası Mayıs ayında başlıyor.

5'inci CV yarışması tasarım ödülü Adana'nın oldu!

Yeni Asır Gazetesi'nin Türkiye genelinde düzenlediği ve 1OO 'den fazla katılımın olduğu geleneksel 5'inci CV Tasarım Yarışması 'nda, birinciliği Adana'dan başvuran Öncü Özgönül'ün tasarımı kazandı.

izmit derince inci evleri Haberi

izmit derince inci evleri


İzmit Derince İnci Evleri'nin havadan videosu için...