19 / 05 / 2024

izmit derince

izmit derince

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmit İlçe Orman İşletme Deposu ile Derince Terziler grup yollarını modern hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Derince ilçelerinde bağlı 31 köy yolunda hummalı bir çalışma yapıyor.

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu da tamamlıyor.

Emlak Konut Kocaeli Derince yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kocaeli Derince yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Safiport'un Derince'deki yeni terminal projesinde çalışmalar sürüyor!

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

Derince Çınarlıkent 3. etapta teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent 3. etap projesinde teslimler başladı. Konutlar 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşuyor.

Kocaeli Derince'nin çehresi değişiyor!

Kocaeli Derince Araptepe mevkiindeki hazine arazisi üzerinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış, gecekondular yıkılacak.

Kocaeli Derince Yenikent'te riskli alan kararı!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Derince Çınarlıkent Konutları'ndan anahtarlar teslim edildi!

Kocaeli'de hayata geçirilen Kent Konut Derince Çınarlıkent projesindeki birinci ve ikinci etap ev sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleşen törene katıldı.

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

Derince’de 2017 yatırım yılı olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 2017'nin Derince'de yatırım yılı olacağını söyledi.

Derince'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

KOCAELİ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Asker Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki arsaya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

izmit derince Haberi

izmit derince

İzmit Orman İşletme Deposu ile Derince Geredeli Tahtalı Terziler grup yolunda gerçekleştirilen çalışmalarda, 26 kilometrelik yol beton, 5 kilometrelik yol asfaltla kaplandı. Büyükşehir Belediyesi köy yollarını daha modern hale getirmek amacı ile kent genelinde önemli yatırımlar hayata geçiriyor. Bu kapsamda İzmit ve Derince ilçelerini kapsayan 31 köy yolundaki çalışmalar tamamlanmak üzere.


İMALATLATLAR BİTTİ

Bölge halkının da büyük memnuniyetini kazanan yol yapımı çalışmalarında Orman İşletme Deposu ve Terziler arası 26 kilometre beton yol, 28 bin metreküp c30 beton, 36 bin metreküp granüler alt temel yapımı gerçekleştirildi. 20 bin metreküp idareye ait ocak malzemesinin serme sıkıştırması, 3 bin 200 metreküp c16 beton ile hendeklerin betonla kaplanmasının da yapıldığı çalışmada v kanal ve çizgi çalışmaları ise devam ediyor.


Kocaeli...