28 / 04 / 2024

izmit inşaat denetimleri 2018

izmit inşaat denetimleri 2018

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanındaki inşaatların her aşamasını yakından takip ediyor.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

İzmit'te inşaat firmasını kurşunladı! Kahvede yakalandı!

İzmit'te bir inşaat firmasının ofisini kurşunlayan Ümit Ö.(31), polisin operasyonu ile bir kahvede yakalandı.Ümit Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Yusufeli'nin yeni yerleşim yeri inşaatındaki iş kazası meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yeri inşaatında bir kişinin hayatını kaybettiği kazaya ve Artvin'deki iş güvenliği denetimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmit'te 2018'de 1.143 inşaat ruhsatı verildi!

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre, İzmit’te geçen bir yıl içinde 1143 adet inşaat ruhsatı verild

İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

İzmit Sanal Gerçeklik Küresi'nin inşaatı tam gaz!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Planetaryum Sanal Gerçeklik Küresi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

izmit inşaat denetimleri 2018 Haberi

izmit inşaat denetimleri 2018

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanındaki inşaatların her aşamasını yakından takip ediyor.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, yetkililer, inşaatların iskân aşamasına gelene kadar sık sık kontrol edildiğini dile getirerek, “bir taraftan kaçak yapılaşmayla mücadele ederken bir taraftan da ruhsatlı olarak yapılan inşaatları her şamasında kontrol ederek kurallara uyulup uyulmadığına bakıyoruz. Projeye uygunluk, beton durumu kontrol edilerek kural dışı yapılaşmaya daha başında engel oluyoruz” dedi.

İzmit Belediyesi tarafından 2 ay içerisinde 290 inşaatın kurallara uygun yapılıp yapılmadığının kontrol edildiği kaydedildi.