20 / 07 / 2024

izmit ismetpaşa stadının tarihçesi nedir

izmit ismetpaşa stadının tarihçesi nedir

İzmit İsmetpaşa Stadyumu, Kocaelispor tarafından kullanılmak üzere 1978'de müsabakalara hazır duruma getirildi. Emlak Konut GYO tarafından AVM ve konut yapılması için ihaleye çıkarılan İsmetpaşa Stadyumu arsası, 72 bin 313 metrekare büyüklüğünde...

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadı’nı inceledi. Stadın yüzde 75 oranında tamamladığı açıklandı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi yine iptal oldu!

Karşıyaka camiasının 10 yılı aşkın süredir yapımını beklediği Karşıyaka Stadı'nın ihalesi ikinci kez iptal oldu. 

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Stadı'nın inşaatı hızla devam ediyor. 20 bin 28 kişilik stadın yüzde 70'lik kısmının tamamlandığı açıklandı.

Arsenal'in yeni stadının yarı masrafı Çağlar Söyüncü'den!

Almanya'da Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü eğer İngiliz devi Arsenal'e transfer olursa yeni yapılacak stadın yarı masrafını karşılayacak.

izmit ismetpaşa stadının tarihçesi nedir Haberi

izmit ismetpaşa stadının tarihçesi nedir


Kocaelispor'un Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un başına bela olduğu yıllarda heyecanlı karşılaşmalara sahne olan stadyumu İzmit İsmetpaşa Stadı, 1976 yılında yapıldı ve 1978'de açıldı.  


Emlak Konut GYO, İzmit İsmetpaşa Stadı'nı ihaleye çıkardı! Detaylar için tıklayın!


İsmetpaşa Stadyumu yarı-profesyonel olimpik oyunlar için uygun ve 16 bin 750 kişilik seyirci kapasitesine sahip. Endüstri merkezi Kocaeli'de, kurulduğu zaman sportif etkinlikleri canlandıran bu stat Ümit Milli Takım'ın birçok maçına ve A Milli takımın 2008 yılında Şili ile yaptığı hazırlık maçına evsahipliği yaptı.


2006-2007 sezonu öncesi İzmit İsmetpaşa Stadyumu yenileme çalışmaları sonucu kapasitesi artırıldı ve stadın yüzde 75'inin üstü kapatıldı. Stadın tamamında tel örgüleri kaldırıldı.


2006-2007 Sezonu öncesi İsmetpaşa Stadyumu'nda tel örgülerin kaldırılması ve tribünlerin aşağıya çekilmesiyle 13 bin olan kapasite 16 bin 500'e çıkarıldı. Ayrıca...